![]() |
# 21 | |
חבר בקהילה
|
אתה משחק אותה חכם גדול. יש לך רעיון למשהו? דבר ותציע אותו - אל תלך סחור סחור
ציטוט:
אתה שוכח כנראה שהמתנחלים (אין שום סיבה לגרשיים שהוספת סביב המילה הזו) האלו שאתה מדבר עליהם גרמו (ועודם גורמים) כל כך הרבה פעמים לצרות עבור החיילים והמדינה שלנו (להזכירך, במרכז שיחות השלום המתקיימות כעת, הבניה בהתנחלויות בירושלים). את הצרות האלו - אתה שוכח מאוד מאוד מהר. נראה אותם מסתדרים שבוע בלי השמירה של חיילי צה"ל שאותם הם אוהבים לכנות "נאצים". |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 23 | ||||
חבר בקהילה
|
*אקדים ואומר שכל הכתוב בתגובה זו הוא על פי דעתי האישית בלבד*
ציטוט:
אנחנו לא לבד כאן - להתנהג כאילו אנחנו כן וכאילו מגיע לנו כל שנדרוש, וחסר למי שיעז להתנגד, זו לא הדרך. (מפנה אתכם לקרוא את השורה הראשונה בתגובה זו) בנוסף, יש כוח חזק יותר מאיתנו והכוח הזה נקרא העולם. ההתנחלות, אשר ברוב המדינות החשובות נתפסת כהתנהגות חצופה אשר שמה זין על החוקים, איננה מתקבלת טוב בעיני העולם. ומה לעשות שמדינת ישראל הקטנה, אשר מוקפת מכל צדדיה במדינות אויב, צריכה לדאוג לפחות קצת לגבי דעת הקהל בעולם, שהרי היום זה מה שקובע. ציטוט:
ציטוט:
ההתנתקות בוצעה כניסיון להביא שלום לאזור הזה. כמו כל ניסיון אחר, הוא כשל בניסיונו להביא שלום, אך אין אנו יכולים לדעת מה הייתה תרומתו בשיפור המצב הקיים בתחומים אחרים, שכן אין אנו יודעים מה היה המצב אילו לא הייתה ההתנתקות. אני אוכל לצפות שתגובתך לזה תהיה שאתה כן יודע מה המצב אחרי שבוצעה ההתנתקות, והוא גרוע, אך אני שוב אומר, שאולי הוא היה יכול להיות הרבה יותר גרוע. ציטוט:
אני יותר ממסכים אם אמרתך האחרונה, אך כנראה שהמתנחלים לא כל כך מסכימים איתך, שכן הם משתמשים בכינוי זה בתכיפות יתרה. |
||||
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|