|
![]() |
# 1 | |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
דרך אגב במילה עורכי דין תראה שיש אתרים עם PR 3 במקום 5 או 6 ובמקום 7 או 8 יש אתר עם PR 4. במידה ואתה צודק, יש דרך לזהות מה יהיה מדד ה PR העתידי שלי ? כלומר החישוב שהראת לי הוא מדויק ? ובמידה וכן תוכל להסביר אותו ? (אני לא כזה חכם ![]()
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
די כבר לבלבל בשכל!
אניס אסגור את זה ככה: על המיקום בגוגל משפיעים המון המון אלמנטים ביניהם יש את הPAGERANK. כל אלמנט הוא משהו אחר - מתוכן, דרך כניסות מגוגל ועד לpagerank. יש המון המון משתנים שאנחנו לא יודעים. היחיד שאנחנו יודעים הוא הPageRank. הPageRank הוא אלגוריתם פתוח - מצד שני אנחנו לא רואים את הPageRank האמיתי אלא מדד בין 0 ל10 שמתעדכן כל כמה חודשים (בד"כ 4). המדד מבוסס אך ורק על קישורים נכנסים ולא משנה כמה מאיזה אתר - מה שחשוב הוא הPagerank של הדף המקשר וכמות הקישורים היוצאים ממנו. אז די כבר להמציא שטויות, קישורים נכנסים מדפים הם אחד מגורמים רבים שמשפיעים על מיקום אתר. כמובן שבשיל לקדם במילה מסויימת זה לא מספיק רק קישורים נכנסים, צריך שהם יהיו במילה הנכונה שזה כבר לא קשור לPageRank וצריך תוכן מתאים באתר ועוד. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
ובדומיין הישן נשאר אותה PR הוא שהיא בצעם "עוברת" לאתר האחר?
# 6 |
חבר בקהילה
|
אם 301 מעבירה PR והדומיין שלי גם ככה חדש אז אי אפשר להעביר? כאילו גם ככה יקח לו עוד חודש או חודשיים לחשב שוב את הPR של האתרים.
ואיך עושים את זה?
# 7 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אם אתה מקשר אל a.com ויש לו הפניית 301 ל-b.com - זה בדיוק אותה הדבר כמו לקשר ל-b.com. ofirb100: אם תעשה הפניית 301 ל-google.com באופן תיאורטי, אם תבדוק את הפייג' ראנק של האתר שלך - הוא כביכול יהיה "10". אם אתה מפנה לאתר מסויים, זה מראה שהפייג' ראנק שלך = לאתר שאתה מפנה אליו. אבל - גוגל בכלל לא יאנדקס אותך - הוא יאנדקס רק את המטרה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|