![]() |
# 21 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
PHP קוד:
![]() |
# 22 |
חבר מתקדם
|
אני משתמש בזה:
PHP קוד:
PHP קוד:
PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 23 |
אחראי פורום
|
לפי דעתי OB לא צריך לשמש במערכת....
יש פעמים שבהם חייבים להשתמש ב-OB (אגב lack של תמיכה מ-PHP בנוגע להצגת נתונים, לדוגמא מ-phpinfo), אבל בטמפלייט? אני ממש לא אוהב את זה, אני מעדיף להשתמש יותר בקבצי סקין עם <if> (כאשר אני משתמש בעוד כמה דברים כדי לקצר תהליכים), נכון שזה דורש גם parsing של הקוד - אבל לפי דעתי זה יותר דינאמי ויותר נוח. נכון שבסופו של דבר - עדיף בלי קלאסים, בלי מערכת טמפלייטים, בלי גרשיים כפולות ("), לדאוג שהשם של המשתמש יהיה כמה שיותר קצר... אבל היי! יש גבול לרמה של היעילות שצריך שתיהיה.... קוד PHP מתקמפל בכל הרצה, זה מספיק... אתה תחסוך את האקסטרה זמן אם תשתמש ב-APC בשביל העניין.... אני מעדיף שהמערכת שלי תרוץ 50.1 שניות ולא 50 שניות אבל אני אדע שאחר כך כשאצטרך לבצע בה שינויים, זה לא יגזול ממני כמעט שום מאמץ.. חוץ מזה שאתה יכול גם לבצע cache לטמפלייטס... |
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
אבל אתה תדע שאתה צריך לדעת סינטקס בעוד שאם יבוא בחור חדש ויעיף מבט על הקוד וירצה לשפץ אותו ולעשות לו מתיחת פנים הוא יצטרך לקרוא את המערכת טמפלטים שלך,ף ללמוד אותה ואז להתחיל לעבוד
ד'א ואדים הסינטקס הבא אמור להכנס בPHP6 כמו שאני זוכר חח <?php=$var;?> (הגיע הזמן.. ?> לא תומך תמיד ואם לא צריך לעשות PARSING) וואדים מתישהו בעבר בדקתי את זה מכל הבאים include(); require(); require_once(); include_once(); האינקלוד הרגיל הכי מהיר יש לי גם הסבר לזה אפילו מבלי להריץ את הדברים אבל אני עוד רגע נרדם..
# 25 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואני גם לא ממש מכיר את שניכם, אבל אני חייב להגיב לזה - אתה כל הזמן מחפש אותו בקטנות. איפה לשים לו רגל, ככה זה נראה כלפי חוץ(לי לפחות).
![]() |
# 26 |
חבר מתקדם
|
כמו שאמרתי כל אחד יקח את מה שהוא למד כאן וינסה את זה בעצמו. לאחר מכן הוא ידע עם מה הכי כדי לו להשתמש.
|
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
אני בכל אופן בחרתי להשתמש בשיטה של evaluate לקוד.
PHP קוד:
פשוט וקל, לא עושה בעיות לא מסבך לא כלום. מניסיון. |
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ואממ לא אני לא מחפש אף אחד - באמת שלא (: וואדים - בחור נחמד, גדול (יש בינינו כמה שנים טובות) ופיקח ![]()
![]() |
# 29 |
חבר מתקדם
|
אני בסך הכל בן 21, אז אלה אם כן אתה בן 14 אז אני לא כל כך גדול.
![]() |
![]() |
![]() |
# 30 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
X: "פלוני, אתה מתכנת לא טוב" W: "היי - אל תגיד לאנשים את זה" X: "אוקיי, MasterT, אתה מתכנת לא טוב" בכל מקרה, וואדים, בשבילי תמיד תיהיה גדול P= אגב, ב-PML (PHP Mailing List) למיטב זכרוני לפני מספר ימים מישהו הציגאת השאלה של include vs eval, תעיף מבט =] |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|