![]() |
# 21 |
מתאורר
|
אלון זה לא העניין.
תקשיבו אני לא הבנתי עד עכשיו מי זה בכלל וזה גם לא לקוח בכלל. תקשיבו זה ילד שנראה לי בן 10 אפילו שאומר שהוא בן 15 הוא בא אלי עושה לי סתכל האתר שלי לא עובד: adam.co.il שהדומיןי בכלל לא שייך לו.הוא עושה למה בכלל אני צריך לקנות אני יכול לרשום איזה שם שבא לי ואז לעשות co.il ככה הוא חושב שזה מתנהל. הוא בא בגישה נראה לי להסתלבט עלינו...לאחר מכן בכלל איגנרתי אותו כי הוא שיגע אותי על סתם הוא אמר אני אתבע אותכם לא עובד לי האתר אמרתי לו תתבע להתראות. לא קיללתי או משהו כזה...ואז איגנרתי אותו. חמש דקות לאחר מכן דור גם כן איגנר אותו. זה סתם בנאדם מציק שאני לא מבין בכלל מאיפה נחתו יצורים כאלה משעמם להם מאוד מאוד..!! שדור אמר לי שזה אותו בנאדם לא הפסקתי לצחוק לדור במסנג'ר חחחחחח אני לא הבנתי בכלל ממה הוא נלחץ.. דור תתחיל להיות רגוע קצת ואל תתיחס יש הרבה אנשים כאלה שאני בטוח שעוד ניתקל בהם הרבה פעמים. |
![]() |
![]() |
# 22 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
גן אני התחלתי להיות איש מכירות באיזה שהיא חברה... בא אליי מישהו והתחיל לזלזל בגיל שלי... ואמר שאני עובד תמורת אכסון עולב וכו' וכו'... אבל אתה צריך להבין שאנשים כאלה סתם מתומתמים... ואם תיפגע מכל אחד שעושה לך את זה היו לך חיים קשים מאוד... |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יכול למנוע המון בעיות! ולגבי הנושא: עזוב אותו סתם מחרטת ! תאמין לי אם הוא היה משלם אז הוא היה משגע אותך כל יום! הכסף הגיע הכסף הגיע אתה יכול לפתוח לי היום ככה הוא היה עושה! (כי ככה אני עשיתי:P ובטח עוד:P) אז קיצר אל תאמין לכל מילה שאנשים אומרים! |
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה מאוד לא מיקצועי ומכובד שבעל עסק שנפתח רק השבוע ישר חושב על פרישה ואומר את זה מול כולם. זה מראה שאולי הוא לא יהיה חזק כדאי לישרוד הרבה. |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
מתאורר
|
אמרתי לכם מה קרה וזה סתם היה .
אז דיי תנעלו מה הקטע להמשיך בתגובות !!!! מציקים |
![]() |
![]() |
# 27 |
משתמש - היכל התהילה
|
היה לי גם מקרה כזה של נוב שחשב שיכול להשיג משהו, בלי הוכחה של הפקדה בנקאית, תגיד לו אתה יכול ללכת לחפש את החברים שלך.
וזהו , אחרי זה אתה אומר לו את הפלאפון שלך ובאסיקיו או מסנג'ר שם אותו באיגנור. היה לי מקרה כזה מקסימום תגיד שאתה רוצה לדבר עם ההורים שלו, כי בהפקדה כזאת צריך לדעת עם מי אתה מדבר... אלא אם כן אתה מאמין שעם מי שאתה מדבר הוא בן אדם אחראי. |
![]() |
![]() |
# 28 | |
חבר בקהילה
|
מערכת חינמית
ציטוט:
המערכת תכלול טופס להוספת לקוחות, מחיקת לקוחות ועוד. בטופס יהיה: מספר לקוח, שם הלקוח, המשתמש של הלקוח, אימיל של הלקוח, המסנגר, האיסיקיו, הערות ועוד. אני מוכן גם ליהיות פתוח לדברים נוספים למערכת. המערכת תינתן בחינם. אבל לא תינתן לכל הגולשים בפורום אלא רק למנהלי חברות בעלי וותק של יותר מ5 חודשים, שינפיקו קבלות, שרת יעודי ודומיין פרטי. ליצירת קשר: איסיקיו: 300355782 בברכה, דיאגו כתובת ההודעה: http://hosts.co.il/forums/showthread.php?p=76225 Last edited by Diego; 25-11-05 at 18:20.. |
|
![]() |
![]() |
# 29 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
זה סתם אנשיפ שחושבים שהם ישיגו משהו מזה
תגיד לו שאתה רוצה הוכוחות שנשלח לחשבון בנק 500 ש"ח |
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר מתקדם
|
ידידי היקר, תגיד לו ככה:
"כשאני רואה ת'כסף, אז תקבל אכסון או מה שאתה רוצה, עד אז יום נעים לך" ותעזוב אותו למנוחתו |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|