|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
חיפוש | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
סמן פורומים כנקראו | ![]() |
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: הפורום צריך עיצוב חדש. האם אתה מעוניין להשתתף בתחרות ליצירת הלוגו (רק הלוגו) לפורום? | |||
כן! אני חושב שאני יכול לעשות לוגו אגדי, ואני בהחלט אשתתף בתחרות כזאת. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
43 | 67.19% |
עזוב, למי אכפת מהלוגו, אני פה בשביל הכיף ואני בכלל לא מסתכל על הלוגו. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 32.81% |
מצביעים: 64. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
מה הקשר?... גם לילד הזה עם הבר-מצווה לא לקחו כסף...
אף אחד לא מתחנף... אני אישית מעצב להנאה ולא בשביל הכסף... אבל אם מזדמן אז אני עושה כמה ג'ובות מהצד ![]()
חבר על
|
![]() מה דעתכם? מחר יהיה לי זמן אני אנסה להכין משהו רציני ויפה Last edited by ColorSense; 15-11-05 at 21:05.. |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אהבתי |
|
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
איזה אנשים אתם =\ הוא רק ביקש לוגו מסכן וסך הכול אלון צודק למה שהוא יבזבז כסף הלוגו זה אתם רוצים לא הוא אני חושב שמספיק טוב לו ככה
![]() |
# 5 |
חבר על
|
אלון עושה הכל בשבילכם ואתם לא יכולים להכין לוגו קטן לפורום שאתם נמצאים בו רוב היום, תתבישו לכם.
שלא הכרתי את הפורום לא היה לי מה לעשות במחשב ולא ידעתי מה זה בכלל הוסטינג ועיצוב, לאחר שגיליתי את הפורום אני יודע הרבה יותר ורוב היום אני נמצא רק כאן. Last edited by ColorSense; 15-11-05 at 21:12.. |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
# 7 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
הוא הוריד לי את הפרסומת של זק"א ונתן לי אזהרה:qqb006: |
|
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
וואלה אתם כאלה כפויי טובה....
הבנאדם הזה עשה הכל בשבילכם,אם זה הוצאות מכיסו ואם זה טירטורים וכדומה. טיפת הערכה של "תודה אלון על מה שאתה עושה בשבילנו" קשה להגיד? קשה להגיד תודה למישהו שעושה לכם טובה?,ככה זה נראה. תאמינו לי,אם הפורום הזה לא היה קיים אני מאמין שכמחצית מחברות האחסון פה,לא היו חושבים על הקמת אתר בכלל. וכן אני אומר את זה,רוב הלקוחות של חברות האחסון כאן הם חברים בפורום הוסטס. אז אלון,תודה רבה!. אגב,כל אלו שיגידו מתחנף..כי אני בטוח שזה מה שירשמו לפי התגובות הקודמות...הייתי אומר לכם משהו אבל רק בגלל האתר הזה שנמצא בחתימה שלי..אני לא אגיד את זה. ושוב,תודה לך אלון. עריכה: DudBar,בגלל אנשים כמוך אני בטוח שההתלהבות של אלון קצת ירדה לו ואני במקומו,את כל האמת,הייתי סוגר את הפורום,וזה בגלל אנשים כמוך שלא מעריכים כלום. Last edited by pReDaToR.; 15-11-05 at 21:18.. |
![]() |
# 9 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
# 10 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
מה קרה לעיצוב הישן שהיה פעם?
היה עיצוב קטלני |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |