|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אממ
אני הייתי לוקח את הipod למרות שיש בו המון חסרונות, החסרון שלפי דעתי הכי גדול הוא שצריך להשתמש בitunes, אחת התוכנות המעצבנות לדעתי- וחייבים אותה כדי להעביר שירים לנגן.
וגם האוזניות שמקבלים עם האייפוד לא משהו, אני הייתי קונה אוזניות אחרות בנוסף. |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
מאיפה הבאת את השטות הזו?אני מעביר שירים עם הווינאמפ...
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
איך אפשר? עד כמה שידוע לי זה רק עם ה ITUNS כי יש לזה הגנת זכויות
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
הH10 עם הנרתיק שמקבלים איתו נתפס טוב ויש לו איכות סאונד לא רעה בכלל , היה לי אותו , היום אומנם יש לי נגן שאני מעדיף ממנו (IAUDIO D2) מסיבות שלי אבל הH10 אכן מומלץ.
יש לו אותו שנתיים וקצת והוא לא עושה בעיות , המחיר שלו גם לא ירד , אני השגתי אותו ב700 שקל לפני שנתיים (מקורי לגמרי ולא בצורה לא חוקית , היית לי הנחה מיוחדת) ואז הוא עלה 1400 בבאג , היום הוא עולה 1200 ברוב החנויות הגדולות , משמע המחיר כמעט לא ירד , בגלל שהוא נגן איכותי כל כך. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
Ipod shuffle מעולה!
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
כן, אבל ה-Shuffle הוא בלי צג בשביל להעביר שירים.. אני מעדיף משהו קצת יותר טוב.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
עכשיו הבחירה בין ZEN ל-IPOD אבל נראה לי אני אלך על ה-IPOD יותר מוכר ולפי כמה תגובות פה איכות פצצה..
עכשיו, צריך להוסיף אליו אוזניות נכון? והאם לקנות NANO או MINI? לקנות סיליקון? כי אני יודע שהוא מאוד עדין.. תודה. |
![]() |
![]() |
# 10 |
מ.תיכנות
|
תראה, אם אתה מתאמן.. אל תיקח משהו שביר.. פעם נשבר לי מסך בנגן, פעם בגלל שכיבות שמיכה, הוא החליק מהכיס, ואחרי זה בריצה הוא נפל לי.. אל תעשה טעות..
הSuffle יש לו קליפס, הוא נתפס ממש ממש טוב, יש לו איכות מעולה, אוזניות מצוינות, המחיר די טוב, והכי טוב לשים בו את השירים שאתה הכי אוהב וזהו.. זה מספיק לאימון. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|