![]() |
# 21 |
חבר וותיק
|
לא צריך לתקן שום דבר, גם לפני 100 שנה העולם לא היה טוב וגם לפני 1000 שנה העולם לא היה טוב.
ותראו אנחנו עדיין פה..והעולם עדיין לא טוב והוא גם אף פעם לא יהיה טוב. אין מה לעשות ככה זה, וצריך להשלים עם זה. |
![]() |
![]() |
# 22 | |
Авторитет
|
צריך לתקן את האנשים ולא את העולם.
![]() |
![]() |
# 23 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בשבילי מה שאתה אומר זה שטויות, להגיד אלוהים גורם לירח לזוז...זה שטויות... לפתוח דיון פוליטי/דתי בהוסטס, זה שטויות.. רוצה לדבר על "לתקן את העולם" בכך שכל אחד יעשה מעשה טוב, שכל אחד לא יזהם? בסדר גמור, אבל אל תכניס את אלוהים לדיון, כי ברגע שאתה מכניס אותו, הוא הופך להיות דיון דתי...שכן גורם ריבים, עובדה..אני-אתה. |
|
![]() |
![]() |
# 25 | ||
Авторитет
|
ציטוט:
![]() אל דבר שטויות, זה מתחיל ויגמר בבני אדם ..
![]() |
![]() |
# 26 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אוקיי, איך אפשר לאפס את החיים? לדוגמא שאני מסביר שאין שום קשר לה' .
עשיתי בעיות וקיבלתי עבירה פלילית, איך אפשר לתקן ו/או לאפס אותו כדי שאקבל הזדמנות שנייה שלא אחזור עליה וגם כן שלא יזכרו מה עשיתי, כאילו הם עוד לא ראו לאחר איפוס.... |
![]() |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
אחת הבעיות שלנו היא שאנחנו לא יכולים מבחינה טכנית להבין מה זה מושלם.
אם היינו יודעים מה זה מושלם היינו יכולים לנסות להגיע לשם אבל אין זה לא אפשרי כי ככה זה ככה בני אדם-לא מושלמים. אז כל אלה שאומרים שצריך לתקן את בני האדם, אז יש לי תשובה חד משמעית: אי-אפשר לתקן אותנו אנחנו אף פעם לא נהיה מושלמים. לכן אני חושב שהאמונה במישהו מושלם היא פתרון גאוני של מישהו גאון לפני כ2000-5000 שנה מה שזה לא יהיה. |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר מתקדם
|
חבל על הדיון הזה...אתם נגררים פה לדיון לא קשור
ומי שלא מאמין שיש בורא לעולם אז עדיף שלא יגיב כי כמו שאמרו פה הבנאדם פתח נושא בהנחה כזאת |
![]() |
![]() |
# 29 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני יכול להסכים אולי רק על מחילה לאחר 20 שנה מהמעשה וגם זה רק אם המעשה נעשה בתמימות דעת ולא כזה חמור (כמו למשל, ילד בן 15 שגונב אופניים). Don't do the crime if you can't pay the time.
![]() |
# 30 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |