![]() |
# 21 |
הוסטסניון
|
זה תלוי בלחיצות שלהם על הפירסומות, אם אתה משתמש נכון באדסנס אז יש לך מינימום 0.25 דולר ללחיצה, אתה מוזמן לעשות את החישוב(רק 80-90 אחוזים מהגולשים לוחצים על הפירסומות בדרך כלל)
# 22 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בטוח במאה אחוז שכל לחיצה אחת בודדדה היא מינימוםםםם 0.25 דולר ? ואפשר להשיג סכום כזה גם אנשים מחו"ל שלוחצים? ובמצב טוב כמה אני מקבל על כל לחיצה? כמה מקבלים על כל 1000 צפיות בפירסומות?(לא לחיצות) |
|
![]() |
![]() |
# 23 |
תודה על תרומתך.
|
הכל תלוי בצבעים של המודעות, המיקום וכו' ולכן מומלץ לבדוק מספר אפשרויות עד שמוצאים את המקום והצבע הרווחי ביותר, בהצלחה
![]() |
![]() |
![]() |
# 24 |
הוסטסניון
|
כתבתי רק אם אתה משתמש נכון, אתה צריך למצוא לו מיקום נכון ולסנן את האתרים שמביאים פחות מ0.25.
# 25 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
http://joinadsense.info
קח תרשם
# 26 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() על מה אתם מדברים תגידו לי ? כמות ההכנסה לקליק עולה על פי הכניסות שלך אם יהיה לך הרבה כניסות=העלות לקליק תיהיה יותר גדולה אם היה מותר לצלם מסך בתוך החשבון הייתי גם מראה לכם הוכחות ... נ.ב. לי הולך דקווא סבבה אני עושה 2 דולר ביום עם 3 קליקים...-כמו שאמרתי הכל תלוי בכניסות . ואני די מרוצה את האמת ![]() האתר שלי זה מערתכ פורומים, אם אתה רוצה אני יתן לך בפרטי שתראה . בהצלחה. Last edited by sbarbz; 18-08-07 at 05:44.. |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר חדש
|
צריך עזרה דחוף
אני נרשמתי, וכתבתי שהיה לי משתמש ואז כתבתי את הדואר והסיסמא של המשתמש.
אחרי זה יש לך לעשות המשך, ואז אני עושה המשך וזה לא נכנס לי. יש בעיה. זה עושה כאילו שגיאה בדף וכתוב דף אינטרנט אינו מחובר משהו כזה. מישהו יכול לעזור לי מה עושים? ניסיתי גם לפתוח משתמש חדש וכל הזמן כתוב לי שהכתובת אימייל בשימוש והחלפתי הרבה מיילים וזה לא עזר.
# 29 |
חבר מתקדם
|
אתה צריך לחכות שהם יאשרו אותך
לוקח שבוע בערך |
![]() |
![]() |
# 30 |
אחראי פורום
|
מי אמר ש"רק 80-90 אחוז מהגולשים לוחצים"?
מאיפה הבאת את זה? וכל האלה שאומרים שיש להם אתר קטן והם מרוויחים מלא, גוגל אוסר על לבקש מאנשים ללחוץ על הפירסומות שלכם, ובסוף החודש, הוא יחסום אותכם. יש לי אתר עם כ-5000 כניסות יחודיות, והרווח הוא יותר מ-100$, הרבה יותר. אבל צריך לשלב את זה-עם שירותי SMSים, השתתפות בתחרויות אתרים עם פרסים, וככה אתה יוצר רווח מהאתר שלך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|