![]() |
# 21 |
אחראי פורום Off-Topic
|
ממש לא התלהבתי..
אין פה שום דבר מיוחד, הדמות בכלל לא מזכירה נחש, חוץ מהלשון. זה נראה יותר כמו כף יד עם עיניים ולשון מאשר נחש =\ בקיצור, לא אהבתי לא את הרעיון (וגם ש-SNACK ו-SNAKE מבוטאים אחרת לגמרי), ולא את הביצוע. ד"א: ויש קצת סתירה במשפט שאמרת, "הסמל מקצועי מאוד ... זאת עבודה מאוד מורכבת ... 25 דקות" oO
Авторитет
|
כאילו אתה מוכר לו רק את הסמל? o_O
בעיניי זה נחמד, לא דבר ששווה לבזבז עליו 150 שקל. (לטעמי)
![]() |
# 23 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה מאוד ילדותי איך שאתה מתנהג. בכל אופן, הרעיון, חמוד מאוד, אהבתי תמשחק המילים =)- snack\snake הביצוע, כמו שנאמר, פחות טוב, למרות שהוא נחמד. |
|
![]() |
# 24 |
חבר על
|
דאווקה לוגו נחמד מאוד, ומתאים למסעדות "החדשות", כמו "נאפיס" וכאלו....
הייתי מציע להרחיב לו את הצאוור ולעשות לו את העניים בצבע ירוק בהיר( גם ניראה ידידותי יותר וגם יפה יותר). Last edited by Vadim.K; 15-08-07 at 19:07.. |
![]() |
# 25 |
משתמש - היכל התהילה
|
איזה התנשאות...
למרות שהניסיון שלך שווה לגיל שלי אני ארשה לעצמי להגיד שזה לא לוגו טוב. זה לא יתפוס, לוקח יותר מדי זמן להבין מה יש שם. וכשמבינים רואים שם בעיקר בלאגן, הלשון שיוצאת מהאף (?!), העיניים הענקיות והחולמניות. בקיצור, מסעדה רצינית, או רשת מסעדות כמו שאתה אומר, לא תלך על כזה לוגו. ובטח שלא תשתת,ף ב"מכרז" על הלוגו.
חבר וותיק
|
לא אהתבי, קצת מוגזם והדמותש יצרת קצת מאיימת..
![]() Last edited by Gil B; 16-08-07 at 08:03.. |
![]() |
# 27 |
חבר וותיק
|
אהבתי מאוד את הסמל
הפונט קצת לא מתאים עדיין נחמד בהצלחה במכירה |
![]() |
# 28 |
חבר מתקדם
|
אתה בטוח שאתה מעצב ברמה בינלאומית ? לך לTM .. מה אתה צריך פורום כזה קטן ועלוב
תפסיק לשחק אותה ותתחיל לקבל ביקורת
# 29 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר בקהילה
|
שמע, תלמד לקבל ביקורת. בשביל זה מציגים כאן עבודות.
לא בהכרח תשמע מה שרצית לשמוע אבל זאת הדעה האמיתית של אנשים וזה מה שחשוב. אני בטוח שאף אחד לא ירצה לקנות משהו שלא מושך. אני מסכים עם הרוב שאמרו כאן שהלוגו נראה די מאיים עם העיניים והלשון הזאת וזה גורם להרחיק את הלקוח ולא למשוך אותו.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|