![]() |
# 21 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() אם אתה רוצה משהוא שבאמת יפתח את היכולות שלך אז תבנה פאנל לניהול מסדי נתונים, משהוא סטייל PhpMyAdmin כחול לבן |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
טוב נו אני לא מבין בדברים כאלה, אבל לא התכוונתי לליצור MySpace, אלא משהו שבנוי יותר לקבוצות ופחות לאנשים, יש דבר כזה? ![]()
![]() |
# 23 |
חבר על
|
"בכל אופן הייתי ממליץ לך לפתח מערכת שמנהלת מאגרי מידע שונים ביחד, ז"א מאגר מידע מספרי למשל [חישוב ממוצע, לסדר בסדר עולה\יורד, חישוב סכומים מצופים לעתיד וכו' וכו'] מערכת שכל עובד צעיר מכניס לה את כמות השעות שעבד היום,
בהגדרות המערכת יוכלו כל אחד להגדיר איזו שעה אצלו זאת שעה נוספת, המשכורת מינימום וכו'....ובמערכת עצמה הוא מוסיף שעות...זה יציג לו את כל הנתונים בטבלה, יכתוב הכמות הממוצעת של השעות, של המשכורת היומית, כמה הוא צפוי לקבל בחודש וכו'. לאותה המערכת אתה יכול להוסיף תוסף של הוצאות\הכנסות. ניתן להכניס הכנסות קבועות [כמו משכורת מעבודה..וזה ישתכלל עם המערכת] כמו דמי כיס מההורים, או הכנסות חד פעמיות כמו איזו עבודת פרילנס שהוא עשה השבוע. בהוצאות אותו עיקרון אבל הוצאות." בול! מערכת כזאת שיהיה אפשר לדעת דרכה את ההוצאות,ההכנסות,מאיפה וכמה וכל מה שקשור לנושא זה....עשוי להיות מאוד מעניין ותורם. גם כן למשל מערכת פורטל זה דבר נחמד ולא קיימות הרבה מערכות כאלו...תוכל לעשות במערכת דברים יחודים ושתהיה קלה לשימוש..... הלוואי וידעתי לבנות משהו פשוט ביותר....גם זה לא...ואתה עוד מחפש אתגר.... |
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר בקהילה
|
אני חושב שכדאי שתבנה מערכת פורטל גדולה..
העלאת קבצים וזה יש מלא... |
![]() |
![]() |
# 25 |
חבר בקהילה
|
אם כבר העלאת קבצים, אז תעשה משהו קצת יותר מתוחכם.
תעשה העלאת קבצים עם הרשמה והתחברות. הגבלת נפח התיבה ותעבורה של המשתמש. תעשה כל מיני גרפים שיציגו כמה תעבורה בכל יום/שבוע/חודש/שנה וכו'... כל מערכת שיציעו לך כבר קיימת. אני ממליץ לך לבנות מערכת שאתה צריך. לא מערכת כי סתם משעמם לך... בהצלחה ![]()
# 26 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם אני טועה זה אחלה רעיון ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 27 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
לא אהבתי כל מה שאמרו אני רוצה משהו טוב מתוחכם לא כל הדברים האלה כאן אולי יש פה דברים מאוד מאתגרים אבל לא יודע אני רוצה משהו יותר מעניין
# 28 |
חבר בקהילה
|
לך על משחק דפדפן... =]
|
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר וותיק
|
להה לא נראה לי מה להפיץ משחק דפדפן לכל הפורום לפי דעתי לא שווה לו ללכת על זה אםם לך על משהוא חדשני חח תנסה להכין מערכת שאפשר בה להוסיף אפשרויות ועוד כל מיני דברים כאלו חח זה יהיה קשה רצח
|
![]() |
![]() |
# 30 |
חבר בקהילה
|
מערכת פורטל אין הרבה
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|