|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ווויקיפדיה זה מיזם נהדר, לא ממוסחר ואני מעריך אותו. כתיבת מאמר מלא טוב ונכון לא ישחיט אותו אלא יתרום לו יותר, ומגיע בתמורה לינק מאותו מאמר לכותב. |
|
![]() |
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הכתיבה שם היא בהתנדבות - אתה לא יכול להתנדב לבית יום לקשיש ואז לקחת 50 שקל לשעה... זה לא עובד ככה. אם אתה רוצה לכתוב ערך בוויקיפדיה (שאגב זה לא מאמרים אלא ערכים) אז בהצלחה אבל רק בהתנדבות - לא תקבל מזה כלום חוץ מלעזור לאחרים.
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אז אם מישהו מתנדב לעזור במלונה ולכתוב מאמרים, הוא לא יכול לשים קישור לאתרו ללא אישור שלי או הסכם בעל פה בינינו, נקודה. אין פה בכלל ויכוח. אני חושב שהקישור לא יעזור לעלות את הPR אך יעזור לקדם את האתר בתצאות המנועי חיפוש.
# 4 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
ע"פ הרבה מאמרים שקראתי תג nofollow לא נקרא ע"י גוגל.
מה שכן אם האתר באמת קשור לעניין אז יבואו עוד מבקרים לאתר שלך, אז זה לא מזיק. אבל אם אתה מנסה להשיג קישורי PR לא תצליח להוציא משם קישורים שיעזרו לקידום שלך. |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אוקיי תודה.
מה שבטוח שזה לא יכול להזיק. |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום Off-Topic
|
לקישור nofollow גוגל כלל וכלל לא מתייחס, הדבר היחיד שיכול לצאת טוב מקישור מויקיפדיה זה שאנשים אולי יראו את זה ויכנסו אליך.
תצורת הצגה | |
|
|