|
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא משנה אם לדעתך הרמה "ברצפה", מדובר באדם שמבקש תמורה לזמן ומאמץ.
אין לך ולא לאף אחד אחר זכות לאמר לאנשים מה, מתי ואיך למכור. |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 4 |
חבר על
|
|
![]() |
# 5 |
מ.תיכנות
|
עומרי, באמת שפה אין ממש מישהו צודק, מצד אחת, דניאל, דואג לרמה של הפורום, והוא די צודק, השוק לאט לאט נהרס, וממחירים שפעם היו גבוהים, והיית מקבל תמורה מאוד טובה, עכשיו אתה מקבל עיצוב ב20 שקל, אבל, גם אתה צודק, אין לאף אחד זכות להחליט על המחירים פה.
|
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לא ראיתי שMantis או ספקי שירות אחרים התחילו להוזיל את המחירים. |
|
![]() |
# 7 |
מ.תיכנות
|
אתה צודק, אבל אני התכוונתי לקהילה הזאת, בגלל הורדת המחירים, מעצבים שבאמת יש להם רמה גבוהה, לא מצליחים למכור כלום והמחירים לאט לאט יורדים.
|
![]() |
# 8 |
חבר על
|
חחח...אני מסכים עם דור, הרבה מהמעצבים שהגיבו כאן, זה בעצם המניע שלהם כמו רבים אחרים.
אבל אני מסכים איתך בכל זאת אולי אפשר שהמניע להתחלה יהיה כסף אבל קודם צריך לספק מוצר ראוי בתמורה. |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
יכול להיות שלא הייתי ברור, אני מבקש סליחה.
אף אחד, אבל באמת אף אחד לא שואל לדעתכם בכמה למכור מוצר/שירות שיחודי רק לו וששווה ישירות לזמן ומאמץ. אני יכול עכשיו להציע למכירה רבוע לבן עם עגול שחור בתוכו בסביבות ה$1,000,000, ולאף אחד מכם אין את הזכות לאמר לי אם זה ראוי למכירה ובכמה כן למכור. לא אהבתם? אל תקנו. בטוחים שזה כל כך גרוע? אז מה אתם דואגים בקשר למחיר, אף אחד לא יקנה. לכל אחד יש את הדעה שלו. למען האמת לדעתי אף אחד מה"מעצבים" בפורום ברמה של עיסוק מקצועי בתחום. |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני בא ומתלונן על אנשים שתופסים מעצמם בלי שום סיבה מעצב מתחיל שרק עיצב את העיצוב הראשון שלו, כן, באיזה שהוא מקום צריך לאסור עליו למכור עיצוב ב300 שקל כי הוא רק פוגע בעצמו אני נכנס פה לאשכולות כאלה ומתחיל לצחוק זה פוגע ברמה של הפורום! |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|