![]() |
# 21 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ב. אני לא מאיים כמוהו. ג. אני לא מלכלך עליו. ד. יש לי כסף אישי, אולי לא בבנק, אבל אני לא ישלם לו על השרת.. אני יודע שזה לא צק ללא כיסוי או דבר כזה והוא לא יעשה לי עוקץ, עד שהכסף לא יהיה בידיים שלי הוא לא יקבל שירות זה מה שבטוח! ה. רגע מאיפה אתה יודע שהשירות בעסק שלי לא איכותי? התנסת על השרתים שלי? למה אתה חושב שאתה יותר טוב? להזכירך לפני הרבה זמן פתחת עליי ביקורת שסגרו לך אותה אחרי 3 דקות למה? כי התלוננת על השרת של העסק שלי, אני לא יודע אם זה קשור למה שאתה עושה כרגע. Last edited by Pro-Host.co.il; 26-12-06 at 17:18.. |
|
![]() |
# 22 |
הוסטסניון
|
עוקץ? לשבת כמה שנים? אתה מצחיק.
זה עוקץ זה, הוא הביא הוכחות שזה סתם שטויות, תחכה שלושה ימים ותקבל את השרת, אולי זאת טעות של העסק שאין לו כסף כדי לאכסן את השרת. בכול מקרה, לשבת כמה שנים על דבר כזה זה לא יקרה, על דברים יותר גדולים זה לא, אז על זה כן? |
![]() |
# 23 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ה-400 שקלים עדין לא התעדכנו לי בחשבון. |
|
![]() |
# 24 |
חבר פורום
|
לפי דעתי עדן צודק...
תחשבו על זה יש פה מישהו שהיה שהיה נותן איזה מוצר והכסף עדיין לא אצלו?!
הכל דיבורים... ובכלל אחרי האיומים (עם זה נכון בכלל..) שרז איים על עדן, למה מה קרה? אני בכלל לא הייתי רוצה לקוח כזה תחזיר לו תכסף ותגמור ת'סיפור או שתסגרו את זה ביניכם! ![]() יום טוב. Last edited by Drozi; 26-12-06 at 17:25.. |
![]() |
# 25 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
את הכסף הוא יקבל חזרה, ואני אדאג לבדוק את הלקוחות לפני שאני סוגר איתם יותר טוב. |
|
![]() |
# 26 |
Permanently Banned
|
|
![]() |
# 27 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אתה אומר שיש לך כסף פרטי אבל לא תשלם לפני, אתה יכול לראות שהוא העביר לך את הכסף, לוקח שלושה ימים כדי שזה יתעדכן? אז הכסף לא יברח לא כך? אולי היית צריך לעדכן את הלקוח בפרטים האלה, הרי הוא חושב שאתה "דפקת" אותו. בכול מקרה, מקווה שזה יסתדר. |
|
![]() |
# 28 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני הלכתי אתמול והיום לבנק דיברתי עם הפקיד שינסה, אין אפשרות... |
|
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|