|
![]() |
# 1 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
זוכר שלפני המלחמה היה תרגיל כלל צה"לי גדול (אמרו את זה גם בכלי התקשורת, זה לא מידע מסווג) - בכל אופן, באחת מהשיחות שלי שם עם קצין מאוגדת הגליל (האוגדה של גל הירש), הוא אמר לי שנערכים לעימות עם החיזבאללה תוך שנה
ציטוט:
ב. מה הוא יכול לעשות? תן רעיון מעשי אחד ג. נכון. אבל האמת, סוריה עשתה עכשיו צעד שלדעתי הטעות היא שלנו שאנחנו לא נענו להם. זה יכול להתפרש כרצון למלחמה מהצד השני. ד. לא מפחד מהם? בראש המדינה שלהם עומד הצורר החדש של המאה החדשה ויש לו אטום. אי אפשר לדעת מה הוא יעשה. אני לא אומר שצריך לפחד ולהסתגר במקלט בעומק 100 מטר אבל האיום עדיין קיים - רוב האנשים אפילו לא מבינים אותו. ה. אני מוכן להסכים איתך שמהפוליטיקאים שיש למדינה הזאת להציע, בהחלט שרון הוא המתאים ביותר. הבעיה שרק עכשיו רואים שהוא לא עשה כלום, היינו צריכים להיות מוכנים טוב יותר למלחמה. לגבי השחיטויות, שלטון זה דבר משחיט, זה ידוע. מצד שני, סתכל על גדולי המנהיגים שלנו - בגין לא היה מושחט, רבין היה בין הפוליטיקאים הישרים שהיו לנו אי פעם ופרס גם. אז אי אפשר באמת להכליל ולהגיד ששלטון = שחיטות. ציטוט:
למה אנחנו צריכים לוותר תמיד? מה לעשות, כל צד חייב לוותר. אני לא חושב שההתנתקות היא מהלך שגוי, זה היה צעד שהיה אמור לקרב עם כוונה נכונה. יש מקומות שכבשנו והחזרנו, כאלו שוליים וכאלה לא. להחזיר את סיני הייתה החלטה שהוכיחה את עצמה, כנ"ל כל האדמות שהחזרנו לירדן. אז כן, אפשר להחזיר את שטחי רצועת עזה. ככה זה בשלום, חייבים לוותר, בדיוק כל מערכת יחסים בחיים. אם הייתה לך פעם חברה לזמן ממושך אני בטוח שאתה מבין שלפעמים נושכים את הלשון ואומרים "בסדר" למרות שזה לא באמת מה שרוצים.
![]() |
# 2 | |||||||
Rar.co.il
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
עזוב את השלטון. בעלי מקצוע כגון חשמלאים, שרברבים וכד' גונבים כל יום מאנשים. מורים בבתי ספר ובתיכונים כבר ממש לא כמו שהיו פעם, אפילו רופאים כבר שודדים ושולחים אותנו לטיפולי סרק רק בשביל כסף. לכן שחיטות כבר לא מעניינית אותי ואני מזמן מקבל אותה. ציטוט:
ציטוט:
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
למרות שהוא מושחט
ההבדל בין שרון לאולמרט ששרון יודע איפה חיזבללה נימצא ואולמרט לא יודע זה העניין הוא יודע איפה ניסראללה נימצא והיו תפוסים אותו כבר
# 4 | ||
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
די להיות טמבל ציטוט:
היה 3 מטרות למלחמה - א. להחזיר את החטופים ב. להעיף את חיזבאללה מהגבול ג. להוריד לחיזבאללה את היכולת של הקטיושות א. החטופים שם ב. חיזבאללה על הגבול ג. ביום האחרון של המלחמה נורו 250 קטיושות נכשלנו בהכל Last edited by Fector; 19-12-06 at 15:00.. |
||
![]() |
![]() |
# 5 |
Rar.co.il
|
זה הפסד במלחמה בשבילכם? אני מקווה, אבל ממש מקווה שאף אחד מאיתנו לא יחווה בתור אזרח או חייל הפסד אמיתי במלחמה.
# 6 |
Fatal Error
|
אז רגע, זה ניצחון?
# 7 |
Rar.co.il
|
אז רגע, איפה בדיוק טענתי שניצחנו?
אני לא רואה במלחמה האחרונה ניצחון, בטח שאני לא רואה הפסד. חיילים היו, חיילים מעולים. מוטיבציה? 2 חיילים חטופים + אזור שלם בארץ משותק = מוטיבציה. האזרחים היו חזקים? כן, אפילו יותר מדי. לממשלה היו ביצים? לא, וזאת הסיבה שניצחון לא היה פה. אולי אפשר להוסיף להכל כשלים של המודיעין, אך אני לא יודע כלום בנושא אז אני לא אביע את דעתי. ובקשר ל"בריחה" מלבנון, אולי זה מתאים: המטרות שלנו: שיתוק חיזבאללה, הפסקת הירי, החזרת החיילים. הושג (על הנייר) בהסכם: פירוק החיזבאללה (לא יקרה לעולם) והפסקת הירי (הושג). הסיבה היחידה שהסכמנו לזה הייתה (שוב- לדעתי) שלממשל כנראה יש מידע שמאמת שהחיילים החטופים לא בין החיים ועדיף להיכנס למו"מ להחזרת הגופות במקום להמשיך להילחם עוד ותוך כדי להחזיר עוד גופות הביתה.
# 8 |
חבר פורום
|
איפה אתה שרון ? איפה?
תירא איזה בעיה נפלה עלינו ! אולמארט ! שיביא עילנו את מלחמת העולם ה-3 עם הפה הגדול שלו ! |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אחרי שהם יגמרו עם לבנון
הם יחזרו לגבול 95 % יחזרו לא מספיק הבעיות שיש לנו בחיי היום יום וקשיי הכלכלה ,זיהום האוויר ופלסטינים נפלה עלינו עוד בעיה חיזבללה + אירן אז מה עשינו כאן כלום!! מה אפשר לעשות עם חיזבללה ?! הם מתחמשים במחלמה במה הם הישתמשו רק בנשק רוסי ישן M16 ,והקטיושות שזה עוד מימי מלחמת העולם ה-2 אנחנו לא יכולים לגרום להם לעוף מי הגבול ! בושה !!!!! עם כול הציוד הזה שיש לנו "הצבא הכי חזק במזרח התיכון" עלק חזק הוא לא מדגד לאף אחד ת'רגליים אחוז הנשירה מי הצבא הכי גדול ! אני אישית לא רוצה לשרת בצבא שלא מעניק לי ביטחון עכשיו גם אירן מתחמשת מה עושה העולם כלום ! יושב רגל על רגל ולא עושה כלום תנו תנו להם להתחמש שיפוצצו לכולם ת'פרצוץ
# 10 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אוקי אז ככה, הצבא נוקט בצעדים חכמים, ולא סתם מפוציים אותם כמו שאתה אומר בקשר לאירן, חח אם אתה אומר שמדינת ישראל לא עושה כלום לגבי זה אתה ממש לא בעניינים תתקנו אותי אם אני טועה אבל אולמרט לא שלח בצעה לאום להקפיא את התחמשות אירן?
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|