![]() |
# 21 |
הוסטסניון
|
2 שאני משתמש
ועוד 2 או 3 שאני לא משתמש...
# 22 |
Permanently Banned
|
בסיבובת ה5 ככה
admin(at)point-serv.com dvirz5(at)walla.co.il ddvviirrzz55(at)walla.co.il amdv89(at)walla.co.il dvir(at)point-serv.com |
![]() |
![]() |
# 23 |
הוסטסניון
|
4 פעילים.. אחד של הספק, 3 של GMAIL כל אחד לשימוש אחר.. אחד לחברים אחד לשטויות כמו פורומים והשני לדברים חשובים.
יש גם כמה של וואלה אבל לא משתמש בהם..
# 24 |
חבר בקהילה
|
אחד של הספקית ושניים בוואלה...
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר וותיק
|
4 של Gmail - שניים פעילים שניים לא פעילים .
10 של וואלה - 2 פעילים 8 לא פעילים . (להרשמה לכל מיני דברים ^^) 2 של וואלה - 2 פעילים .
![]() |
# 27 |
Fatal Error
|
שני מיילים נבדקים כל כמה שעות..
אחד פעם בשבוע בערך ..
# 28 |
תודה על תרומתך.
|
4 סה"כ..
1 של וואלה שאני נרשם איתו לאתרים שאני יודע שאני יקבל ספאם.. כי הוא גם ככה מוצף ספאם.. 2 של Gmail, אחד לphpbbheb ואחד שלי אישי שבעצם שתיהם אישיים שלי.. 1 של hotmail שפעם האחרונה שנגעתי בו.. זה היה לפני חצי שנה בערך.. היו עוד 5 .. 3 של hostorm ו 2 של האתר השבטי, אבל עזבתי את העסק והדומיין נגמר ולא חידשתי..
# 29 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
2....אחד GMAIL, אחד וואלה שהוא הפך להיות אי מייל ספאם...מהאלה שאני נותן למורים בבי"ס וכו'...הוא נבדק רק אם אני רואה בוואלה שיש לי מייל.
GMAIL נבדק כל יומיים-שלוש. ויש עוד הרבה GMAILים והרבה WALLAים שזה סתם לאתרים שדורשים הרשמה ולא באמת בא לי שישלחו לי שטויות למייל...ועוד כמה סיבות זדוניות ![]() |
![]() |
![]() |
# 30 |
הוסטסניון
|
3
אחד הוא מסנג'ר ואני כבר לא משתמש בו כאימייל בשני אני לא משתמש בכלל ובשלישי אני משתמש כאימייל
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|