|
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
אוקיי..
בהצלחה... |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
עם כל הכבוד חברה בגיל 14 לא פותחים.
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ובגלל זה לא פתחתי חברה, אלא עסק! ויש כאן לא מעט בני 15 שפתחו עסקים. כל מי שאמר "חבל", אני לא רואה טעם בהודעות כאלו. תודה רבה יובל ויונתן! |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
גיל 14 או לא.
הבנאדם בעל השכלה הוא לא כמו כל הילדים בני 14 שלא יודעים כלום. אבל עדיין עסק. צריך לפתוח לפחות עם הגיל 17 18 לפחות בהצלחה תאי |
![]() |
![]() |
# 6 | |||||||
Rar.co.il
|
אני אנסה לעשות קצת סדר- אני רק מביע את דעתי:
ציטוט:
ציטוט:
לאנשים בני 30 יש את "ההון" שלהם ולא צריכים להיצמד להורים בדברים כאלה. בדר"כ לאחר שאנשים בני 30 פותחים את עסק יש להם סדר עדיפויות (בניגוד לבנאדם בן 14-24 שיעדיף לצאת לבלות, אדם בן 30 שפותח עסק ידאג יותר לפרנסה). לאנשים בני 30 יש הרבה יותר זמן להשקיע. וזה הבדל מהותי, אין מה לעשות הגיל הוא כן משנה בדברים כאלה. ציטוט:
ואי אפשר להתעלם מהדבריו שבמקורם נכונים. ציטוט:
ציטוט:
![]() ציטוט:
-עדיין לומד -מבלים יותר זמן מחוץ לבית מאשר לבית -ניכנסים למצבים שונים ומוזרים שמשפיעים על החיים לטוב ולרע. -לא יכול לחתום על חוזים -הכסף של אדם כזה הוא בדר"כ הכסף של ההורים שלו -אם אין כ.א לא יכול לרכוש דברים, אם אין כ.א בינ"ל לא יכול לרכוש דברים מחו"ל -בדר"כ פחות אחראיים (אני לפחות הייתי ככה) -העסק לא רשום על שמם -ההורים משפיעים רבות על החיים: אם רוצים לוקחים את הטלפון, אם רוצים לא נותנים כסף, אם רוצים יכולים לקחת את המחשב... והרשימה עוד ארוכה... אני לא אומר שאי אפשר להסתדר עם עסק בגיל הזה, אני אומר שקשה. אם יש שותפים מבוגרים יותר- הבעיה קטנה בצורה משמעותית. ציטוט:
לפותח הנושא, כל הכבוד על הצעד הזה- מרשים מאוד. במקום להיות כמו החברות פה שנפתחות ביום שני ונסגרות ביום שני בשבוע אחרי החלטת לקחת את הזמן ולחכות לרגע המתאים בו תוכל להשקיע בעסק בצורה הטובה ביותר. בהצלחה בהמשך!
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
את הדומיין אני אחדש כשהוא יסתיים מצידי עד גיל 30. תודה לך! |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
חבל, בהצלחה בהמשך...
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
בהצלחה תאי!
# 10 |
חבר על
|
חבל בהצלחה בהמשך בכל מקרה,
וכל מי שאמר שהוא אחראי ורציני ויש לו זמן והשכלה והכל אז אני לא חולק עליכם בזה ממש לא כי אני לא מכיר אותו אבל יש דבר אחד שחסר לו וזה אממ ניסיון חיים ובגרות גיל מסויימת, לדעתי לפחות.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|