|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
טוב אז אתה מציע לי לקנות ספר כן?כמה בערך הוא עולה?אני מאוד רוצה לקנות כמה ספרים טובים אבל הבעיה שאני כבר יודע די הרבה בפוטושופ אבל אני פשוט צריך עוד המון אימונים ואימונים אני כל יום מוציא איזה 2 עיצובים או דברים כאלו מינימום 2 ככה אני מתעמן אני רוצה לסיים ללמוד פוטושופ ברמה של מקצוען ואז לעבור ללמוד פלאש ואחרי זה רק אני אלמד שפוט תוכנות בינתיים בקיצור חשבתי שיש לך מושג באיזה גוד לצריך להיות האתר ואגב אני עושה המון דברים בכדי ללמוד כמה שיותר מהר כי אין יל המון זמן שתבין אני לומד בפנימייה כבר שנתיים התחלתי על העשק הזה בידיוק בסביבות ה-3 ימים לפני שנרשמתי לפה משהוא כזה אז ככה שאני עדיין נחשב חדש בעניין ואני מתקדם די מהר טוב אז יאלה נמשיך בינתיים להתאמן בכל זאת מבאס להיות בבית קצת זמן ובגלל זה אני בקושי זז
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
יש שלוש חברות חזקות בשוק, של ספרים:
hod-ami.co.il focus.co.il mentor.co.il אני ממש ממליץ בחום על מנטור (האתר האחרון). אם אתה אומר שאתה יודע הכל בפוטושופ, אין אין לך צורך לקנות ספר... פשות תעשה עיצובים ,תפרסם פה, ונגיד לך מה לשפר. כך תלמד. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
נערך:צודק בהחלצ זה want אני טעיתי הייתי יכול להשבע שזה היה whant
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אני עושה עיצובים בגודל של 750*800... אבל אפשר להיות יותר יצירתי ולעשות בגדלים אחרים... ואל תקנה ספר, תחפש מדריכים. כי סה"כ מה שיש בספר יש גם באינטרנט.. אין צורך לבזבבז על זה 150 ש"ח... והעיצוב השני הרבה יותר טוב, אהבתי את הבועות... |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
הכנתי עוד עיצוב הפעם יצא לי משהוא משהוא ממש טוב כמובן לא טוב בשביל מתקדם אבל רואים שאני התקדמתי בהרבה מאוד אל הראיון של הצבעים לקחתי ממדריך ורק הכפתורים למעלה זה מהמדריך כל השאר זה אני המצאתי עם שינויים קטנים בצבעים ועוד כמה שטויות רק אל תסימו לב לעיגולים ולילד המוזר הזה שעל הנדנדה זה ניסיתי לעשות כאילו הילד נמצע על חוט שקשור בין שני עיגולים כאלו אבל לא יצא לי משהוא טוב הנה העיצוב:
http://img178.imageshack.us/img178/1...titled1ur7.jpg אין קרדיט בגלל שזה גם לשם אימון בלבד בגלל זה אין קרדיט |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|