|
![]() |
# 1 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואני לא מאיים, מי שמקלל מאחורי המסך, זה אתה, חתיכת מפגר, צא קצת מהמחשב וה-CS, אידיוט. ובדרך, תלמד לכתוב כמו שצריך. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() אגב...אם כבר מדברים על ילד כפות...אני לא מכיר אותך...אבל הוא ילד כפות ודחיפות ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
הילד הזה חורש כל היום את ה-Counter Strike, ומשחק אותה מבין באנגלית. בלוג עלק, דאבל פחח. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
פחח מישהו יכול ללמד אותי לתת מכות?!XD אני ינסה להתאמן על אח שלי ...הצעות טובות כמו אבן בראש או כמה מילים (אילו מילים זה מעניין כי הילד הזה שמן חסין נגד כדורים )(זה להעליב)
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אף אחד לא יגע בך.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה בא עם הידיים והוא יבעט לך בביצים =\ חצי שנה קונג-פו הוא מסודר , בחר שלי שהוא לא סוס וזה אבל לומד קונג-פו אחרי שנה יכול על כל אחד. אגב - פותח הדיון , תשיג גב , או לפחות מישהו שישאג שירדו ממך. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
קונג פו גם טוב וגם קארטה..
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
חבר ,
אתה חופר :S |
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
ילדים גדולים פה כולם.
בכל מקרה, יום ראשון ללימודים, לא היו בעיות. איחרתי באיזה 10 דק' והמפגרת לא רצתה שאני יתיישב, היא סידרה ת'כיתה במעגל כזה, אחרי 10 דקות שהיא חפרה לכולם למה זה חשוב להגיע לכיתה יב' עם חולצת בית ספר ובזמן היא אמרה לי שאני יכול לשבת ואחרי זה לבוא אליה בהפסקה קיצר הלכתי אליה היא אומרת לי שמע אני יודעת שאתה גר רחוק מהבית ספר אבל אסור לך לאחר, אז אני מסביר לה ת'שמעי גברת לא היה אוטובוס מה אני יעשה אני לא יכול לבוא ברגע אז היא אומרת לי אבל אתה לא יכול לאחר אז אני מזכיר לה ששנה שעברה לא איחרתי אפעם ואלה החיים.. אז היא אומרת לי שאני גר הכי רחוק מכל התלמידים מהבית ספר וזה כל-כך בולשיט אבל שיהיה, נראה לי היא חושבת שאני גר באיזה חור לא נודע, כולה 20 דק' הליכה מהבית ספר ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|