|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
ת'כלס אוהדי הפועל סתם אוכלים סרט
שבצ'נקו עבר לצ'לסי ובמשחק הראשון נישק את החולצה אחרי גול אבל הם לא מתעסקים בזה כל היום ... אם היית שחקן כדורגל וקבוצה הייתה מציעה לך חצי מיליון דולר יותר מה תעדיף סמל או כסף ? (ואני בכלל לא מצפה שתענה כי אם תגיד סמל אתה סתם יוצא טיפש) |
![]() |
# 2 |
Rar.co.il
|
חחח עשיתם את זה כאילו בגד במדינה, סה"כ עבר קבוצה.
אתם מסתכלים על השחקנים כ"נשמות טובות" שמשחקות בשביל הסמל אבל שוכחים שכדורגל זה עסק, ואם יציעו לשחקנים סכום יותר גדול בקבוצה ברמה יותר גבוהה (לפעמים גם יותר נמוכה) הם יעברו. ניקח דוגמא של רופא שעובד בקופ"ח, נניח ולאחר 20 שנות עבודה הציעו לו הצעה משתלמת יותר ממכבי, אם הוא יעבור יגידו שהוא בוגד? צריך לחשוב כלכלית בחיים. שמעון גרשון כיום בן כמעט 30 ולדעתי הוא רוצה להרוויח כמה שיותר לקראת סיום ה"שנים הטובות" שלו, מובן לחלוטין.
חבר בקהילה
|
א. אני טיפש.
ב. עם היה ליי כישרון ברגל (יש לי גם סיפור מעניין על מה שיש לי הכשירון שיש לי ביד) בחיים לא היתי משחק במקום אחר חוץ מהפועל. או כמו שאמר ג'ימי גרימבל: " I have a bettre offer" סקאוט של יונטייד: "better fotm mu?" ג'ימי: "Manchecter city" מאמן: " ![]() |
![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
שחר,אתה קנאי !
יאללה אוסישקין איפה אתם אוסישקין איפה אתם אולטראס הגועל חחחחחחחחחחחחח אללה יום ראשון גהנום ולמי ששאל למה בית שאן ? :P או או ! אז אני אספר בקצרה,הפועל ניצחה בביתה בבלומפילד את הפועל פ"ת אם אני לא טועה,והם היו מקום ראשון המשחק של ביתר עוד לא נגמר 2-2 דקה 92 שחקני בית שאן קשרו שרוכים כדור קרן של ביתר קורנפיין כמעט מכניס ובא שחקן ביתר לא זוכר מה קראו לו,הבקיע גול 3-2 ניצחנו ולקחנו את האליפות בעוד שאוהדי הגועל שמחים וצוהלים עד שהם שומעים את החדשות הללו. ![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
שכחת משהו אחר, הרבה יותר חשוב. באותה עונה ובעונה שאחרי זה, פעמיים, הפסדתם לנו בגמר גביע המדינה בפנדלים. סדי, מכיוון שאני קצר במילים, הו הו, הו הו הו הו הו הו. הא ואני לא יודע אם הדרכון שלי בתוקף, טדי זה מועצה אזורית גרמניה? ![]()
# 6 |
חבר בקהילה
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי אתה יותר טיפש מאורלי ווינרמן במחבן פסיכוטירי,אתה מתלהב מזה שהאליפות האחרונה של הקבוצה שלך ביתר "גן חיות" ירושלים הייתה מכורה? |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני יליד אסטוניה (:
נולדתי באסטוניה בנרוה - יאללה אסטוניה ! |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
וואו אתה ממש אבל ממש לא קשור
![]() בקיצור אתם צודקים גרשון זה אבידה גדולה להפועל. יש לו כבר שער בגביע אופ"א ובישול לדה ברונו בגביע הטוטו.. רקרוד מרשים ![]() |
![]() |
# 9 |
נשמה של הפורום
|
רוב השחקנים בארץ לא יודעים את המשמעות של סמל. ושבצ'נקו? סמל במילאן? אתה מתבלבל עם מאלדיני, אפילו קוסטקורטה. אלו סמלים במילאן.
ו Sadi, יפה שאתה לא זוכר שמות של שחקנים בקבוצה שאתה אוהד. וניצחון של ישראל. בסופו של דבר שיחקו מגעיל או לא מגעיל, העיקר 3 נקודות וזה מה שצריך להשיג נגד הנבחרות החלשות מאיתנו (על הנייר).
חבר בקהילה
|
הוא אוהד כורסא.
בכל מקרה,למדתי לא להאמין לאנשים עם שם יותר מצחיק משלי. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|