|
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
חיפההההה בדם!!!
![]()
Permanently Banned
|
חיפה תנצח כמובן :]
לא סובל תבניטז הזה בקשר לאוהדים של הקבוצות האחרות, בגלל מה שבניטז עשה (כל הבכיות שלו על המצב וכו') ראיתי אפילו אוהדי בית"ר אומרים שהלוואי שחיפה ינצחו :< אז קיצר, היום כולם לראות תמשחק ולהתפלל שננצח הימור שלי: 3-1 לחיפה ![]() |
![]() |
# 3 |
נשמה של הפורום
|
בגמר המונדיאל התהילים עזרו. מי יתן וגם עכשיו. פורצה חיפהההההההההההההה
חבר וותיק
|
בתור אוהד חיפה מגיל 0 אני יכול להגיד שאני לא מצפה ליותר מדי..
אבל אסור לאבד תקווה, מי יודע אולי נפתיע ;o |
![]() |
# 5 |
נשמה של הפורום
|
ואמוס חברה. 1-1. תמשיכו להחזיק אצבעות!
חבר וותיק
|
כבודדדדדדדדדדדדדדדדד
1-1 מול לבירפולל ![]() |
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
היינו צריכים לנצח ליברפול מעבירים נגדנו תזמן ל-י-ב-ר-פ-ו-ל כוסאמא של מגרוושילי למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת 3 שנים אותו כאב אותה אכזבה דייי |
|
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
שננצח את ליברפול? אתה חיי בסרט.. היה צריך לקרות כאן נס כדי לנצח אותם. וזה כבוד בעבועבוע כי לעשות תיקו עם אלופת אירופה זה כבוד הפגנו מולם משחק מצויין ושלטנו ברובו לא כבוד? מול אלופת אירופה? קיצר לך לישון .. עלק לא כבוד |
|
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
וראיתי שאנחנו מגיעים למצבים ולא מנצלים לא כבוד ולא בטיח הם קבוצה מגעילה, הם הציגו משחק בינוני מינוס זו לא ליברפול שלקחה את גביע האלופות אל תחפור ולי ואל תתן לי ציטוטים מהעיתונאות אוהדים שואפים לטוב ביותר והגיע לנו הטוב ביותר אל תזיין לי בשכל ואל תשחק לי אותה אוהד איפה אתה היית לפני 6 שנים? ב7 שנים השחורות? איפה? איכס גועל נפש |
|
![]() |
# 10 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
שלא נשכח איפה המשחק היה ועם כמה קהל...
לדעתי, חיפה היו צריכים לקחת...היה חילוף שלא הכי אהבתי אצל לוי (אני אוהד בית"ר...אבל..כל קבוצה שמייצגת בחו'ל..ריספקט)... |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|