|
![]() |
# 1 |
אחראי פורום Off-Topic
|
כמו שהמליצו כבר, avant browser זה דפדפן אחלה...
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
IETab הוא תוסף לMozilla (גם ל-Mozilla Firefox) אשר מאפשר להריץ אתרים במסגרת Internet Explorer בתוך הMozilla שלך. בעת לחיצה, תוכל לצפות באתר כאשר הוא מוצג בתוך Internet Explorer, אך מתפקד כTab לכל דבר בMozilla Firefox.
זהו אחד התוספים היעילים שיש לשימוש וניווט ברשת דרך Mozilla, מעכשיו, לא צריך להחליף דפדפנים, אלא מספיק ללחוץ קליק ימני על הסמל של הFirefox. * לא כל האתרים יכולים להיצפות דרך IETab בקליק ימני, צריך להוסיף אותם לרשימת האתרים המורשים ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
תשמע , השתמשתי בMozilla Firefox ובאמת , דפדפן מעולם אחר.
נוח יותר , מעצב יותר יפה , מהיר יותר בכלליות - טוב יותר ! היה לי את ה- IE tab והוא היה באמת מעולה.. אבל היית צריך לגוון , קצת עשה לי בעיות הפיירפוקס , החלטתי לנסות את ה- AVANT. ועד עכשיו אני לא מתחרט ! דפדפן מדהים , מתבסס על IE , אפשרויות חדשות ושימושיות + פלאג אין רובופורם [ שמירת U ו-P שומר את כל ההתחברויות שלך לכל האתרים + הגנה עם סיסמא אם אתה רוצה :P ]. דפדפן באמת אחד התותחים , חבל שהוא לא כל כך פופלארי כי לדעתי הוא יכול לתפוס ובענק ! יש דברים עיקריים בפיירפוקס שיש באבנט כמו הלשוניות והסימניות שכל כך אהבנו ולמעשה , הדבר העיקרי בפיירפוקס. למשל יש אפשרות לקיצרו כתובות כלומר , אתה יכול להגדיר את האות H וששאתה רושם את האות H ב-URL מעביר אוטומטית להוסטס וכן הלאה. יש כאן עוד מלא אופציות אני קצת חדש בדפדפן ונהנה מכל רגע. במילה אחת - מומלץ (-:
# 4 | |||
Permanently Banned
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל אם הוא רוצה דפדפן שמתבסס על IE אין כמו ה-AVANT. בכללי , Firefox הכי טב לדעתי :P
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
אני משתמש ב-FastStone , מבוסס על אקספלורר .
יש בוא גם FTP ועוד כמה דברים . זה גם בלשוניות . [ולא צריך לפתוח כמה דפדפנים]
![]() |
# 8 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם