![]() |
# 21 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
וכן באידונקי אני מוריד וחוקי ! משלם על ההורדות דרך אידונקי ! משתמש באיטונס לשירים גם ! אז לך חפש את החברים שלך גנב ! |
|
![]() |
# 22 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
איך אתהמ שלם דרך אידונקי? חחח בואנה אתה חיי בסרט... |
|
![]() |
# 23 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 24 |
חבר וותיק
|
אולי להודיע לפני שאני עושה משהו לא חוקי לפני כל ההאיומים להלשנות שלך?
אולי תרגיע תפה שלך קצת ותשב בשקט? |
![]() |
# 25 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
יש לך כל כך הרבה כסף לדברים שוליים אבל לימוד השפה העברית אתה לא יכול לממן לעצמך? ![]() |
|
![]() |
# 26 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
רשום בתנאי השימוש שלהם בבירור מה אפשר לעשות ומה לא ! ורשום בבירור שאסור להצביע או לנסות בכל דרך אחרת להשפיע על לחיצות של פרסומות באתר שלך! אוי נו באמת עם מי אני מדבר? עם ילדים קטנים שכל אחד טיפש פה ! נימעס כבר מהטיפשות ומ"המאפיה" שיש כאן בפורום פשוט נימעס. כל אחד כאן שווה לזין שלו בקושי יודע מה הוא עושה סתם זבלים מניאקים וחראות ! כל אחד כאן זבל שלא שווה את החיים שלו גם ! פשוט מגעיל גנבים ! גנבים ! חיים על חשבון של אחרים מגעיל! ( ואני אחד מאלו שאתם חיים על חשבונו שמפרסם באדוארדס ! ) |
|
![]() |
# 27 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אין לי את הזמן לכך מרוב העבודה שיש עלי בעיה. אולי אני בעל שפה פחות מרשימה משלך אבל אני בעל עקרונות ולא רמאי ולא שקרן והדבר הכי חשוב לא גנב! אז לימוד השפה יחכה אני לא ממהר עם זה לשום מקום כי מקום העבודה שלי לא דורש בהכרח עיברית מרשימה ! אנגלית יש , צרפתית יש , גרמנית יש עיברית מה שיש גם טוב מספיק לי לדבר בעיברית דיבור לא בעיה אצלי. אז זכור! אני אולי לא טוב כמוך בעיברית אך אני בעל עקרונות ואני יושן בלילה היטב ולא חיי על חשבון של אחרים ולא אני לא גנב כמוכם . |
|
![]() |
# 28 |
חבר וותיק
|
אתה יודע מה
יש לי להגיד לך כמה מילים לא מתאים לך,אתה יכול לעוף ממפה! אתה משמיץ את הפורום הזה כאילו אתה הכי טוב שיש בעולם! למי מי אתה????? עוד אחד שמרגיש מעצמו! |
![]() |
# 29 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 30 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל אנשים כמוך ועוד כמה שהגיבו כאן כגון הפסיכופט ההוא - גיא והוירטול ועודאחד אתם פשוט אנשים מגעילים. ואתה יודע מה יעזוב ותאמין לי אני ימצא מה לעשות בשעות הפנאי שלי לעומת כמה אנשים מפה. שיהיא לך בכיף תהנו תמשיכו לגנוב מקווה שתתפסו ועל כך תשלמו מתי שהוא אם לא בחיים אללו אולי בגילגול הבא. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|