|
|
|
|
# 1 |
|
הוסטסניון
|
מסכים עם כל מילה של sos. למאט העניין אם היטלר, היטלר התעבד כאשר ראה את הפשיטה הבריטית על המקום וראה שכולם נשפטים על המעשים. לסין אומנם יש תכנולוגיה טובה בהמון דברים, אבל הצבא שלה בעניין תכנולוגי זה דווקא לא דוגמא טובה. הם והיפניים מצטיינים בתכנולוגיה של מכשירים אבל מוכרים את זה לעולם הרחב, ובכל מקרה הצבע שלהם פשוט עלוב, פרל-ארבו יכול להוכיח, הצבא שלהם בא בצורה הכי פרמיטיבית ואומנם עשה שם הרבה רעש, אבל ארה"ב מייד הגיבה בטיל לא קונבנציונלי ומחכה להם המון.... בקיצור רוסיה באמת גדולה וגם לרוסיה יש זכות וטו וגם עם רוסיה לא מסתבכים בקלות. וכן גם רוסיה יכולה לחסל אותנו לבדה, אבל היא לא תעשה זאת מכיוון שאז ארה"ב יתערבו ויתפתח מלחמה ענקית וכו וכו וכו'...
והסיפור על נפוליאון באמת לא מדוייק, בלשון המעטה. בכל מקרה הכיוון אני מסכים. |
|
|
# 2 | ||
|
חבר בקהילה
|
ציטוט:
סוף סוף צודק.. ישראל באמת רחוקה מליהיות הכי טובים. על תשכחו שהצבא של קוריאה הוא גם מאוד חזק.
|
|
# 3 |
|
הנהלת הפורום לשעבר
|
לא היה לי כח לקרוא כאן..אבל ישראל בכלל לא הכי חזקה בשום תחום. אלא אם כן אתה משווה מספרים.
כלומר, אם אנחנו עכשיו ניכנס למלחמה עם אויב שיש לו הרבה יותר ממנו (דוגמא: סין, יפן, רוסיה ועוד המון המון המון מדינות כמו צרפת גרמניה איטליה וכו') אנחנו בוודאות נפסיד. וכמו שאלעד אמר...אנחנו נחשבנו לחיל האויר המוכשר בעולם בגלל מלחמת ששת הימים שם הופלו משהו כמו 400 מטוסי אויב לעומת מספר יחסית מזערי בצד שלנו, אז אפשר אולי להגיד שמבחינת הכשרת חיילים, אנחנו הכי טובים בעולם, והחיילים שלנו אולי הכי חכמים במצבים מסויימים והכי מוכשרים (מבחינת הכשרה לא כישרון) לדוגמא קורס הטייס שלנו שאורך 3 שנים ואני בספק שיש עוד הרבה מדינות שזה ככה אצלם. כך שבסוף, יש לנו את הטכנולוגיות כמעט הכי חכמות בעולם...במיוחד בתחום האויר אבל אנחנו לא הכי חזקים, נגד מדינות ערביות שיש להם חיל אויר קטן זה לא בעיה, בבסיס אחד אצלנו יש יותר מטוסים ותחמושת מכל סוריה (ידעתם את זה?...ברור שלא)...אבל אם אנחנו פתאום נצא במלחמה עם מדינה רצינית שהכלכלה שלה נורמאלית...ברור שזה לא יהיה כוחות, כך שכשאתם אומרים "ישראל המדינה הכי חזקה בעולם", זה רק תלוי נגד מי היא תהיה...אני בטוח שנגד כל מדינה ערבית במזרח התיכון יש לנו סיכוי...חוץ מאיראן,ערב הסעודית וכו'...למה?..כי הם מדינות עם נפט מה שאומר...שיש להם הרבה כסף, מה שאומר יכולת צבאית הרבה יותר גבוה, אל תשכחו שאנחנו במדינה במצב גירעון תמידי שלא נדבר על זה שהכסף הצבאי שלנו רובו מגיע מארה"ב ....ולא מהכיס שלנו. בכל זאת..הבהרתי את הנקודה שלי. |
|
|
# 4 | |
|
חבר וותיק
|
Eye-Soft בסדר אתה יודע
אבא שלי היה בצבא הרוסי ודוד שלי וסבא שלי וכל המשפחה שלי אף אחד לא יכול היה לקבוע ברוסיה אם ללכת לצבא או לא כולם היו הולכים לצבא זה הצבא הכי קשה שיכול להיות אבא שלי סיפר לי שהרבה לא היו חוזרים הביתה בגלל הקושי היו קמים כל יום ב6 בבוקר לריצת בוקר בלי חולצה בשורטים בסביבות ה30 קילומטר במינוס שלושים מעלות היו עושים אימונים שפה בחייים לא יעשו זה עוד נראה לנו שפה זה חרא הצבא הרוסי היה מאמן לקראת מלחמה עוד מליפני 60 שנה בצבא הרוסי חוזרים הביתה רק אחרי שנתיים ולא שבועיים את כל זה רשמתי רק שתדע כמה קשה מתכוננים למלחמות ברוסיה בקשר לנשק תאמין לי שיש להם נשק יותר חזק משל ישראל
|
|
# 5 | |
|
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
בנוגע לטכנולוגיה, ישראל היא מדינה טכנולוגית דווקא עכשיו ברח לי השם אבל כשאנחנו קיבלנו את ה F16 הראשון שלנו מארה"ב שיפרנו אותו כמו יהודים טובים והוצאנו גירסא חדשה אני חושב שנקראת "כפיר" ארה"ב נבהלו כי הם ידעו שאם נפתח את המטוס אז אף אחד לא יקנה מהם את ה F16 לכן הם הביאו לנו משהו כמו 100 מטוסים בשביל שלא נייצר אותו לפני שבוע אגב ארה"ב הוציאה דגם חדש של מטוס וסירבה להציגו בישראל מכיוון שלא רצתה ששוב נוציא גירסא חדשה ומשופרת
|
|
# 6 |
|
חבר מתקדם
|
אם סין כל כך מתקדמת למה היא רצתה לקנות מאיתנו מטוסים וארה"ב עצרה את זה? :|
|
|
|
# 7 | |
|
חבר וותיק
|
SlipY תשמע זה נכון שהצבא שונה עכשיו
אבל דיברתי על ההיסטוריה של רוסיה שבחיים לא נכנעה הגיעו עד מוסקבה ובסוף נעצרו ככה גם נפוליאון וגם הצבא של היטלר זה בדם של הרוסים זה פשוט בלב שלהם לנצח ובקשר לצבא של היטלר הצבא האדום יכל היה לנצח אותו עוד בהתחלה מזמן אבא שלי סיפר לי הכל על איך שהם הצליחו להגיע עד מוסקבה סטאלין היה פחדן הוא הרג את כל הגנרלים הכי טובים שלו וכלא אותם כי הוא פחד שהם יגיעו למעמד גבוהה יותר משלו בגלל זה החיילים נלחמו לבד בלי שום הנהגה
|
|
# 8 | |
|
חבר מתקדם
|
ציטוט:
"בדם שלהם לנצח" מזה פה דרגון בול? מה פתאום הם יהפכו לסופר סאיינים ויתחילו לפוצץ אותנו? יופי שיש להם מוטיבציה לנצח אבל אם אין להם את הכלים אז הם לא ינצחו, זה או שיש לך את זה או שאין לך את זה |
|
|
|
# 9 |
|
חבר וותיק
|
לאמריקאים יש לב של ברזל, הם נכנסים לשטחים בלי פחד
|
|
|
# 10 | |
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
הרוסיה ניצחו כי הגרמניה הפסידו במערב וכי הגרמנים לא היו מוכנים לחורף. הצבא הרוסי חלש מאוד, הכוח היחידי שלו הייתה הכמות המטורפת של החיילים שהממשלה הסכימה להקריב. |
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|