![]() |
# 1 |
חסום
|
המשך לביקורת מאתמול על .
שלום לכם .
אתמול קיבלתי את השרת מגלעד .. הכול "טוב ויפה" .. אך אתמול נשרת נפל . אני מתקשר לגלעד , הובטח לי שיטופל . אני מתקשר לגלעד היום , גלעד אומר לי שאני צריך לפנות לאדם כי זו אחריות של אדם והוא לא רוצה להיכנס באמצע . עכשיו אדם לא עונה בפלאפון שלו , או במספר הבזק שלו , או בכל דרך אחרת . אני לא יודע מה איתכם , אבל כמתחייב בחוק ,עליו להחזיר לי את כספי . לא קיבלתי פנטיום 4 (קיבלתי AMD 3000 עם 512 זיכרון) והפנטיום 4 השני לא עובד , מאז אתמול . תמיכה להעלות אותו ? כלום . אדם לא עונה . אני מתכון להגיש תביעה כנגד אדם פונטה מחברת D-HOST .מי שמעוניין להצטרף לתביעה ולהפוך אותה לתביעה ייצוגית מוזמן לפנות אליי למספר 0525538752 או לאימייל admin@extreme-serv.co.il כמו כן , אגיש נגדו תלונה במשטרה , במידה והדבר קביל במשטרה .. כרגע לפחות אדון אדם פונטה גנב את כספי , 850 ש"ח , לא סיפק לי שירות , מנתק את מספר הפלאפון שלו ולא עונה והכול כמובן מתועד על ידי ועל ידי עורך הדין שלי . יש לי הקלטות , יש לי הודאות שלו בכתב , יש לי הכול . אדם פונטה רימה אותי , גנב את כספי ואני מבקש מכולם - תעשו טובה גדולה , אל תקנו יותר מאדם פונטה . תחרימו את החברה שלו מצידי . הבנאדם ר-מ-א-י ! הוא גנב את כספי ולא מילא את ההתחייבות שלו לספק את השרת בזמן . גועל נפש של חברה , פשוט בושה . Last edited by Extreme-Serv; 22-10-05 at 15:19.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|