|
![]() |
# 1 |
אחראי קהילה
|
webitem.co.il
|
![]() |
# 2 |
חבר על
|
החברות שיתנו לך תמיכה מעולה, שרתים מעולים, הם:
Www.Office-Serv.Co.il - חודש הבא שנה ברשת Www.FreshServ.Net - מעל 8 חודשים ברשת Www.Hostrick.Co.il - כמעט 3 שנים [אם אני לא טועה] ברשת Www.Webitem.Co.il - עוד מעט שנה ברשת Www.Lom.Co.il - שנתיים ברשת Www.Wisetp.co.il - בערך שנה ברשת Www.Style-Host.Net - בערך שנתיים ברשת Www.Expert-Serv.Co.il - חודש הבא שנה ברשת Www.Light-Era.Net - בערך שנה ברשת Www..Com - חברה חדשה Www.SuperServ.Co.il - בערך 3 חודשים ברשת זהו . לך על אחת מאלה, ואני מבטיח לך שאתה לא תצטער . יום טוב, ירין, Office-Serv.
שלום לכולם, וחזרתי לפה :] Last edited by yarin34; 26-06-06 at 14:00.. |
![]() |
# 4 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אנו בצבעים הגענו לנוסחה המושלמת שאנו קוראים לה שלבי הבנייה, והנה זה מופיע מול עינייכם בכדי שלכם יהיה קל יותר ונוח להבין איך הכל מתנהל.
אנו בצבעים מקפידים על כל שלב ושלב ובטוחים שבעזרת שלבי הבנייה אנו נוכל לספק את השרות הטוב ביותר. בצבעים מאמינים ב 1. שירות. 2. אמינות. 3. עמידה בלו"ז אלה הם המטרות העומדות לנגד עינינו כאשר אנו עובדים עם כל לקוח ולקוח ואולי גם איתך בעתיד. שלבי הבנייה התחייבות "צבעים" חבילה בסיסית: שטח איחסון: 150 מגה שטח תעבורה: 4,000 מגה (4 ג'יגה) כתובות דוא"ל: 5 לוח בקרה: לבחירתך סאב דומיינים: 5 מערכת הפעלה: LINUX מחיר: 35 ₪ חבילה עיסקית: שטח איחסון: 350 מגה שטח תעבורה: 10,000 מגה ( 10 ג'יגה) כתובות דוא"ל: 10 לוח בקרה: לבחירתך סאב דומיינים: 10 מערכת הפעלה: LINUX מחיר: 65 ₪ פירוט נוסף על החבילות תוכלו למצוא ע"י קליק כאן. כמו כן חברת "צבעים" מציעה לך בעל עסק את ה"חבילה הכוללת". החבילה כוללת בתוכה: - עיצוב אתר. - לוגו ווקטורי - עיצוב כרטיס ביקור + 500 כרטיסים . - תכנות מלא לדפי האתר. - לוח ניהול בעל ממשק קל ונוח. - שם מתחם עולמי/ישראלי. - אירוח האתר למשך שנה. פרטים נוספים על ה"חבילה הכוללת" תוכלו למצוא ע"י קליק כאן. *יש לציין כי חברת "צבעים" רשומה כעסק פטור המספקת קבלות לכול לקוח. להזמנות/יצירת קשר: בברכה: יפים, מנהל מכירות "צבעים.קום" טופס הזמנה: לחצו כאן נייד: 0546280878 ICq: 50068686 אימייל: hosting@zvaim.com. יצירת קשר עם בעלי העסק: (דברים דחופים בלבד) אלירן סיבוני: 0506905981 יוסי מוטיעי: 0545451760 "צבעים" בונים לך את העסק. http://www.ZVAIM.com
חבר על
|
תודה רבה לירין ולרונן שהמליצו עליי:
בגלל שאני לא יכול להמליץ על חברתי, להלן מספר חברות טובות שאם תבחר בהם לא תצטער: Www.Light-Era.Net Www.Office-Serv.Co.il Www.Lom.Co.il www. www.ActServ.net www.WebItem.co.il www.HostWares.co.il www.Direct-Host.Net http://serv4u.co.il www..Net http://superserv.co.il/ www.Expert-Serv.Co.iL כמובן שיש עוד חברות אבל כתבתי את החברות שעלו לי לראש. השמך יום נעים, בוריס. Last edited by Boris; 26-06-06 at 13:46.. |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() ותודה גיא ![]() ירין, Office-Serv. עריכה: בסופו של דבר, כולם המליצו על כולם (בעלי החברות) ![]()
# 8 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]() אני לא יכול כמו כולם להמליץ על עצמי אבל אתה מוזמן ליצור איתי קשר בפלאפון או בicq ונשוחח מעט....כנס גם לאתר...לא יזיק.. ![]() ואני ממליץ לך על חברת Www.Lom.Co.il אני מאחסן שמה את השרת היעודי שלי(קניתי מאבי אותו) והוא עשה לי מזה מחיר..חבל לך על הזמן! dual xeon 3.06 2 giga ram 74 giga scsi פחות מ800 שקל לחודש!(המפלצת הזאת צריכה לעלות לפחות 1100 לחודש!) ואבי עושה לי את זה כולל תחזוק ופאנל!(וגם התקין לי במהירות איזה פאנל של שרתי רדיו מיוחד שהבאתי לו בשביל השרת..אבי פשוט אחלה בן אדם! כבר המלצתי כאן עליו..וכולם כבר יודעים את זה). אז בהצלחה עם lom (אני מקווה) ואם תרצה לנסות את השירות והאיכות של החברה שלי אתה מוזמן להכנס...(למרות שיש כאן חברות יותר וותיקות וגדולות...אולי תתאהב בנו ותרצה אצלינו? ![]() http://serv4u.co.il יום נעים... |
|
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
לפי דעתי www.siteam.co.il אחת מהחברות המובילות בהוסטס
וכנראה המובילה בתחום השרתי וינדוס |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
אני מציע לך לא לקחת ברצינות את רוב ההמלצות כאן.
אנשים לא מבינים שמבקשים מהם את החברה הכי טובה ולא את החברה שבה הוא מאוחסן או שהם אמרו לו שלום או שלחו לו סמיילי חמוד! אתם באמת חושבים שwisetp.co.il (וסליחה שאני לוקח אתכם כדוגמא) היא הכי טובה כאן? שימו יד על הלב ואני רוצה שיבוא לי כאן אחד שיגיד שהיא הכי טובה כאן! יכול להיות שהם טובים אני לא ממש מכיר אותם אבל הם צעירים וחדשים ועם כל הכבוד יש חברות שמחזיקות פה מספר לא מבוטל של שרתים ובעלות וותק ושם פי כמה וכמה מהם (והן רשמות על שמן ולא על איזה חברת חסות כמו שקראתי באחד הנושאים כאן) אז תיהיו כנים ותתנו לו את החברה הכי טובה ולא את אלו שחייכו אליכם או נתנו לכם חסות או לא משנה מה. *wisetp.co.il - אל תקחו את זה קשה לא באתי לכאן להשפיל אתכם פשוט אתם הייתם הדוגמא שהרוב כתב כאן. אתם צריכים לדעת לבד את מה שכתבתי ולא לקחת את זה כירידה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|