![]() |
# 21 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה לכולם!
תודה טל! |
![]() |
![]() |
# 22 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
אצלי אלמוג מוביל :O
|
![]() |
![]() |
# 23 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
מזל"ט אליאב.
# 24 |
חבר מתקדם
|
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 25 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
ניר, הידוע בכינויו Niros
![]() A1ex, אתה גם יכול לצלם מסך, כי יש לך כפתור של פרינט סקרין, לכולנו יש. אבל מה שכן, אתה לא מנהל את התחרות. על פי התנאים, מנהלי התחרות עושים חיפוש בגוגל, ורואים מי המנצח. אני נכנס לGoogle.co.il ולא בוחר בדטא סנטר כלשהו, ככה שאין לי שום השפעה על התוצאה. כולנו(לפחות רובנו) יודעים שבתוך כמה שעות, התוצאות יכולות להשתנות בצורה משמעותית, כמו שקרה פה. אתה גם יכול לראות שלחלק עדין אליאב מופיע במקום הראשון.. או שפשוט תבדוק באתר www.datacenters.co.il
# 27 |
משתמש - היכל התהילה
|
מצטער על ההקפצה - אבל זה חשוב.
אני מאתמול לא רואה את מה שאומרים פה האנשים בפורום, ש.. אני בכלל עפתי, כאילו לאחד העמודים האחוריים, ופריי-טופסייט ראשון... איפה זה? אני מאתמול מחכה. :\ אולי הבעיה אצלי או משו...? |
![]() |
![]() |
# 28 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא כל הDataCenters יתעדכנו עדין, חכו בסבלנות.
אליאב, באותו רגע שבדקתי בגוגל, אתה הופעת במקום הראשון. לכן אתה הזוכה, למרות שעכשיו התוצאות ישתנו.
# 29 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 30 |
משתמש - היכל התהילה
|
התוצאות חזרו לעצמן פחות או יותר.. שלושת האתרים שהיו ראשונים בזמן הבדיקה, ראשונים גם עכשיו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|