![]() |
# 21 |
משתמש - היכל התהילה
|
עוד לפני שהאירנים יספיקו לעשות משהו משמעותי, האמריקאים יקרעו להם את הצורה.
ארה"ב אולי לא עושה שום מהלך רציני כרגע. אבל עוד הרבה לפני שלאירן יהיה איום ממשי, שבכל רגע הם באמת יוכלו לעשות משהו רציני, ארה"ב תסגור את העניין.
# 22 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וזה לא ממש עזר ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מתי האמריקינים נכנסו למלחמה?? אחרי שהגרמנים רצחו 95% מהיהודים שהם רצחו. |
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
המלחמה לא התרחשה בגלל הרג היהודים, פשוט זה התרחש באותו הזמן. הגרמנים התחילו לכבוש את העולם! לאט לאט... בגלל זה התחילה מלחמה! ארה"ב נכנסה למלחמה לפני הקמת הגטאות (ואז היתה רק גזענות, עדיין לא התחילו עם ההרג, שעבוד והרעבה), אבל היא בכלל התמודדה עם יפן ואיטליה! |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר מתקדם
|
דבר אחד אתם שוכחים מה הוביל לשואה? הויתורים של המערב! מה שקורה גם עכשיו כל פעם נותנים לאחמדי נאג'ד הארכת זמן להפסיק וזה כל כך ברור שזה לא יקרה אבל מה לעשות שככה מתנהלים הדברים.
דרך אגב אני נולדתי באירן ועליתי בגיל שנה וחצי בדרך לא דרך ככה שאני לא זוכר כלום אבל ממה שסיפרו לי משטר האייטולות (מנהיג רווחני בעיקרון שולט על כל הכוחות ההצבאיים) חומייני לשעבר ועכשיו חמאניי הם אלה שמכתיבים את המהלכים ולא אחמדי נאג'ד וכל מה שאחמדי נאג'ד עושה זאת תעמולה פוליטית ברובה. בכל מקרה דיברנו עם סבתא שלי שעדיין גרה שם (שתזכה לחיים ארוכים) והם לא שמעו על זה כלום. נראה למה זה יתפתח. |
![]() |
![]() |
# 27 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר מתקדם
|
הוא כלום לעומת משטר האייטולות אז אל תתייחסו ברצינות למה שיוצא מהפה שלו.
|
![]() |
![]() |
# 29 |
מנהל ראשי בדימוס
|
סנקציות לפעמים לא פועל...
אני אישית בעד להפעיל לחץ ומבצעים יחד עם ארצות אחרות (גוש המערב אני מאמין) ומגר את התופעה, להעלים אותה כליל! אף אחד לא צריך להעלים עין, זו עוד פעם מדיניות פיוס מה שאתם אומרים... מפחדים ממלחמה אז מעדיפים לא להיכנס לסכסוכים "מיותרים" בזמן שגורלם של האחים שלכם שם הולך ודועך... אני בעד פעולה מיידית מצד העולם כולו ולא מצד ישראל לבד, משום שישראל לבד לא תוכל לעמוד מול איאראן... חוץ מזה אני בעד לעלות את כל היהודים הבודדים שם לארץ, אין להם מה לחפש בארץ אוייב. ועומרי, המלחמה נפתחה בכיבוש פולין מצד היטלר... היטלר שאף לכבוש את כל מזרח אירופה ובסופו של דבר את העולם... זה ע"פ עקרון מרחב המחיה והסדר החדש שרצה להשליט... חוץ מזה לאחר שהוא קיבל את חבל הסודטים וכבש את צ'כוסלובקיה מבלי התערבות של מדינות העולם הוא כבש את פולין ואז הגוש המערבי יחד עם ארה"ב יצאו נגדו ונכנסו למלחמה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|