![]() |
# 21 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
הלינוקסים המומלצים נכון לעכשיו הם: Mandariva, Suse, Fedora למרות שבפדורה יש קצת בעיות עם תוכנות מסחריות כי זה לא חוקי בארה"ב |
|
![]() |
![]() |
# 23 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
partion magic - ככה קוראים לתוכנה.
והלכתי כבר על Centos אודה על מדריך קטנטן שיכוון אותי בהתקנה.
# 24 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אישית ניסיתי אתמול בלילה לצמצם את המחיצה של וינדוס וזה פירמט את הMBR שלא היה אפשרות לעלות את הוינדוס, ורק אחרי שאיחזרתי את ההגדרות זה עלה מחדש.
כך שלפי מיטב ידיעתי אין אפשרות לצמצם את המחיצה של הוינדוס, במידה ויש מחיצה שונה אז יש אפשרות, אולי השתמשתם ב - FAT32 וזה אפשרי, אבל ב - NTFS אין אפשרות... אביאל הוא המומחה לזה יותר ממני, אזי אביאל אני ישמח לתגובה. יבגני |
![]() |
![]() |
# 25 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני מבקש סליחה אם פגעתי במשהו תוך כדי... עומרי אחלה מאמר מסביר טוב... אני ינסה עוד כמה שעות כאשר אני ימצא זמן. יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
חבר פורום
|
![]() ציטוט:
אולי במקרה הספציפי הזה דביאן היא (עדיין) לא הפתרון, אבל "אופנה חולפת" ? על מה אתה מדבר, דביאן היא אחת ההפצות החזקות הקיימות עוד מתחילת עידן מערכות הUBS-Unix Based Systems( ב1993 כבר שוחררה גירסא עובדת ומותאמת לBase PC - אני אפילו לא יודע איפה חלקכם הייתם אז. ). קלה, חזקה, בנוייה בצורה חכמה, APT Based. * מעניין למה צוות הKernel-AV Patch Dev' של Debian זוכים כבר חמש שנים ברציפות ב"תואר " 'Best Public Kernel AV Patchers'. שאתם מדברים על "שרתים שמריצים Fedora" אתם אפילו לא מבינים מה אתם זורקים לאוויר, Fedora \ Mandrake \ כדומה - *לא* מיועדות לריצה ע"ג שרתים וזו הסיבה שהם עובדות בהתאם. ( דביאן - שרתים - Internet Zahav-Base0-3 DNS, Yahoo GBB Web, MyCivil-DataCenter - רק חלק קטן מהאירגונים/אתרים/קבוצות אשר עובודת עם דביאן ), * בחזרה לנושא - Ubuntu \ Kubuntu \ xbuntu מספקת פיתרון מצויין 100% Debian Based, עם ממשק התקנה פשוט ונוח, תמיכה *מעולה* בחומרה והמון המון כלים מותאמים לכל משתמש ביתי מתחיל ומתקדם כאחד, במיוחד ל"מהגרים" ממערכות Windows Based. * Most Downloaded & Used Linux Distribution - over the last six moth. ( Distrowatch / MyLoverDist ) בברכה, עומר רייטר, XeonIsrael -GoSafe-biz. |
|
![]() |
![]() |
# 28 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
וFedora בכלל מיועדת לתחנות עבודה... |
|
![]() |
![]() |
# 29 | |
חבר פורום
|
![]() ציטוט:
ב) דאגת לצטט את ההודעה שכתבתי - מלבד מידע כללי + מידע טכני + המלצה - בנושא הדיון, אני לא רואה טקסט אשר מקורב לנושא עיסקי - ציטוט כותרת הדיון: "וינדוס לצד לינוקס אפשרי?". ג) ברמת העיקרון הייתי כותב " אם תוכל להפנות את צומת ליבי אל ה..", מה שגם זה לא מקורב באופן כלשהו לנושא הדיון - כך שאין טעם. "Fedora בכלל מיועדת לתחנות עבודה..." - בדיוק מה שכתבתי במילים אחרות - מה זה תרם לדיון מלבד תוספת קטנה תחת השורה שלא מקורבת לנושא הדיון? בברכה, עומר רייטר, XeonIsrael - GoSafe-biz. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|