![]() |
# 21 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בכל מקרה תמיד רוצים את העו"ד הטוב ביותר ותאמין לי שהוא לא היה מדבר איתי בכלל אם הוא לא היה העו"ד של אבא שלי אז...? מה רע בזה? הוא טכנית מקבל את התשלום ממני... אחוזים מהכסף... אז רק הייתי צריך את ההיכרות... גם אם אבא שלי מחליט לנסוע לירח ולא לחזור אני יכול להסתדר! |
|
![]() |
# 22 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
ואיזה אחוזים אתה בידיוק משלם לו?מאיפה יש לך בכלל כסף?אה כן אל תגיד לי....."מאבא" |
|
![]() |
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תביעת נזקים וסבל פיזי... כלומר אני מקבל כסף... (עד לפה הצלחת לקרוא?) כתשלום על זה שהוא השיג בשבילי את הכסף הוא לוקח 12%... הבנת עד לפה חמודי? היית צריך לקרוא טוב יותר לפני שהגבת... וכסף דווקא יש לי... תאמין לי ברוך השם יש לי מספיק... ולא זה לא כסף של "אבא"... הדבר היחיד בסיפור הזה שהשגתי מ"אבא" זה היכרות עם העו"ד... הסיפור הוא שבלי שהוא יהיה העו"ד של אבא שלי לא היה בכלל מדבר איתי... לא קשור לכסף... Last edited by עמרי שוסטר; 22-03-06 at 17:59.. |
|
![]() |
# 24 |
אקס מנהל
|
אני מבקש להפסיק לריב באשכול, אתם סוטים מהאשכול ואני לא רוצה שהוא יינעל בגלל ריב.
המשיכו לדון בבקשה במקביל לנושא. תודה. |
![]() |
# 25 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתן לך דוגמא לפני שנתיים רכבתי על אופנים במעבר חצי כשלפתע ניכנס בי אוטובוס ארוך של חברת דן במהירות של 35 קמש .. אני לא הייתי בשום משפט פשוט שכרנו עורך דין עם אחוזים כמובן והוא הוציא מאיפה שצריך את הכסף של הפיצויים אז אם החברה רשומה ולא עמדה בתנאי השרות שלה יש מקום לתביעה בעבואואואוה ואף חברה לא תצחק אחרי שהיא תקבל את הפסק דין ישר לתוך הפנים |
|
![]() |
# 26 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אתה מדבר איתי על חברה גדולה כמו "מטרו דן" אני מדבר איתך על עסקים מאוד מאוד זעירים כמו אחסון אתרים כאן בהוסטס, אף אחד לא הולך לתבוע אפילו על 500 ש"ח. יש הבדל בין נזק גופני לנזק כספי. |
|
![]() |
# 27 |
עסק רשום [?]
|
זה לא קשור לפורום אבל אתן לנושא להימשך, רק בלי ירידות,קללות או פגיעה במשתמשים בכל דרך אחרת. התנהגות נאותה לחלוטין.
mr. dids, נזק גופני יותר קל להוכיח מאשר נזק כספי. היה מקרה של חבר שלי, הוא נסע באופניים וכלב של אחד האנשים בסביבה תקף אותו ונשך אותו ברגל. חזר הביתה ולאחר מכן חזר אל הבעלים של הכלב ושילמו לו 400 ש"ח כפיצוי (המקרה היה לפני כמה שנים). אז כמו שאמרתי, נזק גופני יותר קל להוכיח מאשר נזק כספי. תתחיל להוכיח לבית המשפט שנגרם לך נזק עקב.... וזה כמובן לא מסתיים כאן. |
![]() |
# 28 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 29 |
кто ты?
|
אפשר לינק לפרטי?
|
![]() |
# 30 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ותאמין לי שאני מקבל הרבה יותר מ400 ש"ח... וזה Mr. Popo (עומרי שוסטר... שינתי ניק) |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|