![]() |
# 21 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
את התיכנות רואים, כמה עמודים וחדשות.. לא צריך להגזים.. לא בנית פה מערכת אתרים עצבנית או משהו |
|
![]() |
# 22 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני הייתי נוכח איתו בבניית אפליקציות רבות שחלקם אין להראות לאנשים . אני יכול להיות ערב על כך שהוא יודע את העבודה . לגביי העיצוב של זה הוא אמר לי שיש לו בעיה עם העיצוב והוא יחליף אותו ביום יומיים הקרובים , יקבל אחד חדש ממני . בברכה , מאור . |
|
![]() |
# 23 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
שקודדתי את האתר של עמיטל מנכ"ל Serv-In הוספתי לו גם את הטופס הזה. ביקשתי מעמיטל כבר פעם אחת לא לתת את הטופס הזה לאף אחד... בכל מקרה אני עכשיו יוצר איתו קשר כדי שיוריד אותו.. ![]() עריכה: העניין טופל, אני מנסה ליצור קשר ברגע זה עם K_C . Last edited by Panda; 07-03-06 at 15:45.. |
|
![]() |
# 24 |
חבר מתקדם
|
התיכנות נירא חביב אם הוא כלול פאנל..
כלול נכון? העיצוב לא משהו(לא יודע אם זה ממש קשור)
משתמש חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 26 |
חבר מתקדם
|
אהבתי הכל חוץ מהצבע של העיצוב הוא קצת קהה מידי אני לא רואה אותו
|
![]() |
# 27 |
חבר בקהילה
|
התיכנות טוב,
העיצוב לא משהו.
הוסטסניון
|
Hey, it worked !
The SSL/TLS-aware Apache webserver was successfully installed on this website. |
![]() |
# 29 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
http://haguy.serv-in.com/ Last edited by K_C; 07-03-06 at 22:09.. |
|
![]() |
# 30 |
חבר בקהילה
|
שלום לך חגי,
אני מצטער שאני הולך לרמוס קצת את השם שלך, אבל אני חושב שזה דיי מגיע לך אחרי מה שעשית. חבר'ה, המערכת שהוא פירסם באתרו, CCManager, היא שלי בלבד. היא שלי מבחינת רעיונות, עיצוב ( של המעצב שעבד איתי בפרוייקט ההוא - Sight ) ותיכנות. חגי, המתכנת המהולל, גנב את המערכת שלי 1 ל-1. הוא עשה זאת בעזרת כך שפרצו לשרת שלי ושלחו לו את הקבצים של המערכת. (אני עדיין לא בטוח אם גם הוא בעצמו פרץ) ממש בושה לאן שהוא ירד. אני לא רוצה להרחיב מעבר לזה נכון לעכשיו. פשוט בושה. טל אגב, לכל מי שמנסה להיכנס לאתר שלו עכשיו ולאמת את מה שאמרתי, נכון לעכשיו האתר שלו לא זמין לאחר שיחה שלי עם מנהלי חברת האיחסון. מצטער שהייתי צריך לשלוח את ההודעה הזו. אבל אין לי ברירה כאן.
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|