![]() |
# 21 |
Fatal Error
|
אנטי וירוס: NOD32
מסרים מיידים: מסנג'ר צבאי ![]() משחקים: מה זה? דפדפנים: IE 7 תוכנה לעריכת תמונות - Photoshop תוכנה למחיקת רוגלות: אין אחת טובה, מומלץ לשלב בין כמה (adaware, msanspw) תוכנה למוזיקה: winamp תוכנה ל FTP: flashfxp תוכנת קיבוץ: winrar תוכנות נוספות: ניהול מסדי oracle שיש פה בצה"ל חח..סתם עזבו, אף אחד מכם לא צריך את זה.
# 22 |
חבר וותיק
|
אנטי וירוס:
Notron AntiVirus 2006 מסרים מיידיים: Msn Messenger משחקים: Counter-Strike : Source דפדפנים: Mozilla Firefox עריכת תמונות: Adobe Photoshop CS2 מחיקת רוגלות: Ad-Aware מוזיקה: Window Media Player תוכנה לFtp: FlashFXP תוכנת כיווץ: WinRAR
![]() |
# 23 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אחלה רעיון אליקו:
|
![]() |
![]() |
# 24 |
חבר על
|
אנטי-וירוס - Macaffe Virus Scan 8.0
מסרים מיידים - ICQ משחקים - Fifa 2006 דפדפנים - Internet Explorer תוכנה לעריכת תמונות - Adobe Photoshop 8 ME תוכנה למחיקת רוגלות - Spyware Doctor תוכנה למוזיקה - Winamp תוכנה ל-Ftp - FlashFXP תוכנת כיווץ - WinRar תוכנה על-פי דעתכם - Macromedia Dreamweaver 8.0
![]() |
# 25 |
תודה על תרומתך.
|
# 26 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
# 27 |
Permanently Banned
|
אנשים הורגים אותי עם האנטיווירוס
זה לא ממש עוזר חוץ מלתפוס משאבים במחשב תעשו סריקה דרך האינטרנט של MCAFFE או משהו, וסריקה פעם בחודש של ADAWARE לא צריך יותר אני בלי אנטיווירוס כבר 7 חודש (מאז הפרמוט האחרון שלי) הנורטון, הפנדה, וכל החרא חוץ מלעשות לי תמחשב איטי לא ממש עזרו לי. |
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר מתקדם
|
אנטי-וירוס:
AVG Free Edtion מסרים מיידים: MSN Messenger, ICQ משחקים: משחקי פלאש חמודים :] דפדפנים: Internet Explorer תוכנה לעריכת תמונות: ציר - לא משתמש בזה הרבה תוכנה למחיקת רוגלות: Lavasoft Ad-Aware SE Professional תוכנה למוזיקה: WinAmp תוכנת כיווץ: WinRAR תוכנה ל- FTP: FlashFXP תוכנה על-פי דעתכם: Gmail Notifier - תוכנה קטנה שמראה אם יש לך הודעות חדשות בחשבון ה Gmail |
![]() |
![]() |
# 29 |
חבר בקהילה
|
אנטי וירוס: Norton Antivirus - צריך משהו בסיסי, לא?
מסרים מיידים: MSN Messenger - הכי מסודר והכי אדיר! משחקים: לא משחק במשחקים, חוץ מבכמה משחקי אונליין ב-Miniclip.com... דפדפנים: Internet Explorer ואין לי מושג איזו גרסה... תוכנה לעריכת תמונות - ImageReady תוכנה למחיקת רוגלות: אין לי מושג מה זה... תוכנה למוזיקה: Winamp - שולט! תוכנה ל-FTP: לא מוריד... תוכנת קיבוץ: WinRar תוכנות נוספות: NotePad ++ מומלץ לתכנות ולעריכת דברים, באמת תוכנה מושלמת לפי דעתי.
# 30 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
הנה שלי:
אנטי וירוס: AVG Free, עושה עבודה די טובה. מסרים מידיים: כמובן, איסיקיו ומסנג'ר. משחקים: מיפל סטורי דפדפנים: אין על explorer עריכת תמונות: כמובן, Adobe Photoshop 7.0, הכי טוב שיש מחיקת רוגלות: לא משתמש ממש, אבל אם כבר אז כמובן Ad-Aware SE. מוזיקה: winamp תוכנה לFtp: flash fxp תוכנת קיבוץ: איך לא, WinRar.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|