|
|
|
|
# 1 |
|
משתמש חדש
|
אוי אנשים, הצחקתם אותי.
אכן הראתם כאן מספר חברות טובות, אך רובכם לא יצאתם מהפורום הזה. צאו תראו עולם, תבינו שחלק מאלה שהזכרתם פה אפילו לו בין ה-20 הטובות ביותר. |
|
|
# 2 |
|
Permanently Banned
|
עזבו יצאו לא יצאו..הבנאדם ביקש 5 חברות שאני חושב שהוא מתלבט מאיזה חברה לקנות אחסון או רסיילר או מה שלא יהיה..
אני מאמין שהוסטריק תספק אותו לא פחות מLIVEDNS SPD וכו'... מניסיון שלי גיא בנאדם מבין עניין ויודע לתחזק את השרת שלו מצויין!! אלירן אתה באמת מדבר שטויות.. |
|
|
# 3 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
תודה לכולם. לדעתי אין דבר כזה "לצאת החוצה", נגיד חברות טובות כמו סיפידי?.. אקטסרב לא יכולה לשרת אותכם כמוהם?...יכולה ועוד איך... |
|
|
|
# 4 |
|
חבר פורום
|
א. LiveDNS.co.il
ב. smashhost.com ג. agate.co.il ד. sPD.co.il ה. InterVision.co.il |
|
|
# 5 |
|
חבר וותיק
|
אתם ממליצים על
psd livedns ועוד כמה כאילו התנסתם בהם, תמליצו לו על חברות לא יקרות ולא זולות, החברות הגדולות שהמלצתם פה הם יאכלו אותו בכסף, תמליצו לו על חברות שננמצאות כאן בהוסטס יום נעים |
|
|
# 6 | |
|
משתמש חדש
|
ציטוט:
דרך אגב, SPD בכלל לא יקרים. כנ"ל Siteam. |
|
|
|
# 7 |
|
הוסטסניון
|
כל מי שאמר הוסטריק, אופיס סרב, ישראל סרב וכו'..
בלי להעליב אף אחד, הם חברות מצויינות אבל לליגה שלהם, כרגע הם לא קרובים להיות בליגה של LiveDNS, sPD, Web2Host וכו'.. אלה חברות שהם הרווח העיקרי של המנהלים בחייהם. מנוהלות ע"י אנשים בני 30+ |
|
|
# 8 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
די דומה לכדורגל ילדים וכדורגל מבוגרים הלא כך? החברות הגדולות מנוהלות בהחלט על ידי אנשים מקצוענים והם מאחסנים אתרים גדולים,למשל איזו חברה לבניה או משהו נראה לך היא תילך לחברות שמנוהלות בידי נוער? לא, חברות כאלה הולכות ליקרות, כל אחת לליגה שלה. |
|
|
|
# 9 | |
|
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
החברות האלה הרבה מעל הרמה שלי..... אבל אני אישית ....מעליהם :qqb003: חח |
|
|
|
# 10 |
|
חבר בקהילה
|
אני ממליץ לך בחום רב על israel-serv
http://israel-serv.net אחלה חברה, המנהל שם הוא המנהל הכי טוב בארץ. יעזור לך בכל בעיה |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
| כלים לאשכול | |
| תצורת הצגה | |
|
|