![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
הי,
מחיר העיצוב ,as is, הוא 300 ש"ח כפי שציינתי, במידה והקונה מעונין בקידוד ו\או פיתוח צד שרת - הדבר אפשרי בהחלט רק שתדעו - העיצוב מאורגן ומסודר כך שאם יש לכם מתכנת משלכם, זה יחסוך לו זמן עבודה רב בהתמצאות בPSD (זמן של המתכנת = כסף שלכם) לשאלות נוספות ניתן לשלוח לי בפרטי את מספר הפלאפון שלכם ואחזור אליכם דור נ.ב מאכזב שאנשים חושבים שהם מדברים עם ילדון בלי נסיון לכן בכמה מילים אפרט על עצמי: אני בן 20 (21 במרץ), ואני עוסק בעיצוב אתרים החל מגירסאת 7 של פוטושופ (2002) כאשר היה ברשותי מחשב עם ארדיסק 10GB ובלי גישה לאינטרנט הנסיון שלי מדבר בעד עצמו, והתגובות של האנשים שרואים עיצובים שלי מדברים בעד עצמם.. אני מכיר את הפוטושופ כמו את כף ידי אין לי שום כוונה לבוא במבצעים כגון: "מבצע 1+1 פלוס איכסון וקידוד ב50ש"ח + שינויים בחינם!" ודומיו הדבר הובהר? מעולה עכשיו, אתם מוזמנים לגשת לתלמיד תיכון ו\או לחילופין ילד בן 12 שיודע כיצד להוסיף טקסטים ובלוקים מרובעים בפוטושופ - ולקבל "פיצוץ של מחיר"! או לחילופין, אתם יכולים לבוא אלי ולקבל לא רק את המיקצועיות והידע שלי בתחום הגרפי, אלא גם את חיסכון הזמן ורמת העיצוב שאני מציע אבל רק שיהיה ברור - אמנם לא תקבלו הצעת מחיר של חברת אתרים, אך גם לא תקבלו את ה"פיצוץ של מחיר" שתקבלו אצל תלמיד התיכון חומר למחשבה ![]() Last edited by trupix; 05-01-12 at 17:44.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|