![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
ניצול לשמה!
![]() |
# 14 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אתה עוד מגיב שזה בגלל 30 מוצרים? אתה לא מתבייש? גם אם זה היה 2000 מוצרים, אז היית משלם לבנאדם 2000 שקל על 20,000 דקות (333 שעות) עבודה? זה יוצא 6 שקל לשעה... |
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
Hochel - אבקש שתענה לי על ההודעה הפרטית..
# 16 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
תפסיקו לתקוף כבר ! |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
עסק רשום [?]
|
אם אני לא טועה,
30מוצרים ביום(הגבלה)*10דקות לכל מוצר= 300 דקות/60דקות = 5 שעות ליום. כמו שכבר ציינו את השכר מינימום לפי דעתי 5שעות בעד 30 שקל זה לא משתלם. 30שקל זה חצי שעה-- לבן אדם אדם המתמצא בתחום המחשבים(*200% משכר מינימום!) --- אני לא רוצה לקרוא לך נצלן או משהו בסגנון אבל אף אחד לא יסכים לעבודה כזאת וגם "כשהבוס יושב לך על הראש" פשוט כואב לי על הלב לראות את הבן אדם שיעשה את זה.. מגיע הרבה יותר מ-30 ש"ח ליום.. אנחנו עדיין לא יצאנו לפנסייה רק התחלנו תחיים שלנו. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר חדש
|
מסכן HOCHEL, כולכם התנפלתם עליו כמו לא יודע מה.....
נראה לי שהוא הבין את המסר אחרי 100 תגובות ראשונות ![]() נראה לי שהוא יוכל לשפר את ההצעה שלו בכמה שקלים ודוקא יש הרבה ילדים שכן צריכים את ה40-50 שקל ליום שזה כן יכול מאוד לעזור להם. בפריפריה מנצלים ילדים לעבוד באולמות אירועים תמורת 50 שקל לערב ! אז נראה לי שלשבת ולעלות מוצרים תמורת בואו נגיד 10 שקל לשעה אז זה סביר לנער צעיר שמשעמם לו מאוד ואין לו מה לעשות. ואני מקווה שלא תתקפו אותי חחחחחח כי אני אמסטף |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|