![]() |
# 11 |
חבר בקהילה
|
לפי דעתי עלית פה על מכרה זהב.
בנוי מצוין, יעיל מאוד להמון משתמשים, במיוחד אם הוא יהפוך פופולרי, אני מציע להחיות קצת את העיצוב, כי כמו שאני מרגיש את זה האתר מיועד יותר לקהל הצעירים ולאנשים בשנות ה30 שלהם, וכרגע האתר לפי דעתי מושך בעיקר לקהל מבוגר יותר.. ובקשר לשאלה, המדיה השולטת כיום בארץ ע"פ סקרים היא האייפון והאייפוד לעומת האנדרואיד שלעומת אפל לא מוכר מאוד בארץ.. אני מציע לך לפתח בעיקר למכשירי אפל, אבל לא להפקיר מכשירים אחרים, לפתח גם לאנדרואיד ואפילו בלקברי, אבל רוב השיווק צריך להיות ממוקד לאתר ולאפליקציית האיפיון והפייסבוק לפי דעתי. בהצלחה!! |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
מומלץ לבצע גם שירות שפונה למשתמשי האנדרואיד...
# 13 |
חבר חדש
|
יפה אהבתי את הרעיון אבל צריך אפליקציה לפלאפון שתעדכן לפי איזורים
|
![]() |
![]() |
# 14 |
מנהל ראשי
|
הרעיון כרעיון - טוב,
הביצוע - מעולה. היישום בפועל? קשה, ותלוי באופן מוחלט ב"השתתפות הקהל" (בניגוד לWaze שכל מה שהמשתמש צריך לעשות ברמת העקרון הוא להדליק את התוכנה, כאן נראה שהוא צריך לדווח בפועל). |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
נראה מעולה, בהצלחה!
גם לי יש הרגשה שצריך משהו נוסף כדי שזה יתפוס באמת וישמש כשירות רציני. |
![]() |
![]() |
# 17 |
חסום
|
ת'אמת זה נגד החוק, אם אני יראה במקום מסוים שמחלקים דוחות אני לא יחנה שם, ואם במקום מסוים לא מחלקים דוחות אני יחנה שם? (מקומות לא חוקיים)
הביצוע יפה הרעיון קצת פחות, מה גם שאתה חייב לעשות לזה אפליקציה לפלאפון או אתר שבקלות אפשר לראות בשניה בפלאפון. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר חדש
|
אהבתי תרעיון בהצלחה!!..
# 19 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה על הפידבק חברים, כרגיל עזרתם מאוד. אני חושב שבימים מחאתיים אלו, מצוקת החנייה נראית פחות כואבת, נראה לי שנמתין עם ההשקה הרועשת ודחיפת האתר עד יחלוף זעם ואנשים יחזרו להתעסק בסוגיות של חול. גם אני נוטה להסכים עם TelecarT שבסוף האתגר המרכזי הוא היענות הקהל, אז ברגע שנסיים את פיתוח האפליקציה, נראה אם באמת יש ביקוש לרעיון. בינתיים, למי שיש דוחות חנייה מיותרים יותר ממוזמן לתרום
![]() |
![]() |
![]() |
# 20 |
חסום
|
נחמד מאוד ורעיון גאוני, אבל לדעתי זה כל הזמן משתנה ואתה צריך שהרבה מאוד אנשים יוסיפו כדי שזה יפעל, ואני לא חושב שזה יקרה..
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|