![]() |
# 12 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עוסק פטור יכול לקנות קבלות באופיס דיפו חשבוניות חייבות להיות מבית דפוס לפי סדר רץ (עוסקים מורשים) |
|
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
תמיד יש אפשרות להשתמש בתוכנה חוקית מבכינת מס הכנסה
![]() |
![]() |
# 15 |
א.פורום תוכנה
עסק רשום |
יש לך בעיה - כולם אומרים לך שאתה טועה ואתה מתעקש שאתה יודע יותר טוב מכולם.
לפתוח עסק זה לא רק להירשם במעמ, להגיש דוח אחת לשנה ולהוציא קבלות. זה הרבה מעבר. אתה לא באמת מבקש עצה, ובטוח שאתה בכ״מ תלך למעמ ותפתח עוסק בניגוד למ שכולם אמרו לך כאן. אז למה אתה טורח לשאול, אם לכל תגובה יש לך תשובה יותר טובה? |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
גם אלו שפתחו עסק לא יכולים לתת לך את כל התשובות
גש ליועץ מס/רואה חשבון לפגישת ייעוץ (יש כאלו שלא גובים על זה כסף וגם אם כן לא הרבה) תשמע מאיש מקצוע מהן הזכויות שלך ומהן החובות שלך ועל הדרך אם תחליט לפתוח בסוף תיק תן לו כמה לירות שיעשה את זה בשבילך. |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
הם בודקים מה נכנס ומה יוצא כדי לראות שאתה לא מעלים.
איך בדיוק פיתחת תוכנה שמייצרת את הקבלות? אתה יודע שהפנקס קבלות זה בעצם פנקס עוקב וכל קבלה שאתה תולש ממנו אתה ממלא עוד משהו שאותו אתה שולח למס הכנסה..? אה, ומי הגיב פה שאין לו עסק? או לפחות איך אתה יודע שאין לו עסק? (זה שאין לי ניק סגול לא אומר כלום.....) |
![]() |
# 19 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ואני לא יודע, אני יכול לשער. |
|
![]() |
# 20 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אז אתה יכול לשער עד מחר. לי היה עסק ולמזלי גם נפלתי על רו"ח שהסכים לנהל לי את התיק בתמורה לסכום סמלי. אם אתה פותח עסק, אתה חייב רו"ח.. אחרת אכלת אותה. עזוב רגע את עניין הקבלות והתהליך, בוא נחזור לעיקר. אין לך שום אפשרות אחרת לרשום את העסק מלבד להגיע עם ההורים פרונטלית למשרדי מע"מ. אתה אומר שהעסק שלך לא יהיה קיים עוד 5 שנים? אז בכלל אין לך מה לפתוח אחד. מצטער חביבי, אני לא הייתי קונה מעסק שנפתח בשביל להיסגר בסופו של דבר. אם עבודה במקדונלדס לא נשמע לך רעיון טוב כל כך נסה אוליי עבודה ברשתות המזון, הם תמיד צריכים שם סדרני סחורה. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|