![]() |
# 11 |
חבר חדש
|
כול הכבוד
![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
אתה צודק,לכן אחד ששאל אותי איך הגעתי כ"כ מהר לעמוד הראשון בגוגל עניתי לו שזב בעזרת הדומיין בעיקר,למרות שזה לא מחייב ותלוי באתר ובתוכן שבו.
# 13 |
חבר בקהילה
|
נראה אתר יפה מאוד
הוא למכירה ? אם כן דבר איתי בפרטי |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
תודה,אבל עוד לא ראית כלום אלירן,יהיו הפתעות נוספות בשבוע-שבועיים הקרובים.
לגבי הלמכירה הוא לא כ"כ למכירה אבל שלח לי הפרטי מה התקציב שלך ונראה אם יש מה לדבר.
# 15 |
חבר על
|
תיצור קישורים לאתר מאתרים באנגלית.
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
עזוב את זה שנכנסת מהר, בוא נחשב רגע את הנתונים.
בביטוי שלך " downloadfreeyoutube " יש אומנם כ45,000,000 תוצאות, ובמבט ראשון זה באמת משהו יוצא דופן. אבל במבט מעמיק, אין שום אתר שמתחרה באופן ישיר על הביטוי, כולם על " download free youtube " או "download youtube". לכן קל לך יותר להיכנס לשם, אבל להישאר לאורך זמן - זה האתגר. גוגל אוהב אתרים חדשים, עד כדי כך שהוא אפילו מכניס אותם ל"ארגז החול", לאחרונה זה נעלם התופעה הזאת, לך תדע.. בכל מקרה, המון בהצלחה.
# 17 |
חבר בקהילה
|
צר לי ידידי, בלי לבאס אותך או משהו כזה,
קל מאוד לעלות בצירוף המילים אותו אתה מקדם, אין פה כל הישג מרשים, כי כמות הכניסות שיהיו לך מצמד המילים הללו קלוש. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
אתם שוב מפספסים את הנקודה,אני לא מתכוון לבנות על צירוף המילים האלו כלום אלא כל פתיחת האשכול הייתה בגלל שזה קרה כל כך מהר שנכנסתי בכלל לתוצאות החיפוש של גוגל,ברור שאני מכוון לביטויים נפוצים יותר ובעיקר לתוצאות בעברית .
# 19 |
חבר בקהילה
|
אפשר להכנס לגוגל גם בין יום אחד, זה תלוי עד כמה זה קריטי בשבילך ומה הצעדים שאתה עושה.
אם אתה שולח ישר כשהדומיין פעיל את הכתובת שלו להוספה לגוגל ומשגע אותם במיילים שיוסיפו אותך, תוך 24 שעות גג אתה כבר בפנים. בכל אופן, שמח בשבילך שאתה שמח ושיהיה בהצלחה ידידי. לא באתי לקטול חס וחלילה. (: |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה וגם אני לא באתי להתקיף כמובן.
וכן,אפשר אולי להכנס תוך כמה ימים לגוגל לדף תוצאות מס' 152 ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|