![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
יש שם רק הרצאות?
אם תוכל לפרט לי מה בדיוק יהיה שם זה יהיה נחמד. תודה. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
היום בדיוק עברתי קורס מחיל המודיעין כולל 3 מבחנים תוחנים למיון למסלול סיגמא!
מי שבאמת מעוניין החיל המודיעין כדי שממש תתחילו להיות רציניים לגבי הלימודים. ובקצרה מהקורס שעברתי היום: זהו בסיס מודיעיני שמקבל התראות ומטפל בהתראות בשיא הרצינות, מודיע על מלחמות ולומד את האוייב סוגי נשק וכו' יש סוגים שונים בחל המודיעין כמו שחקים חבצלות ממרם סיגמא אני קיבלתי הזמנה למבחני מיון למסלול סיגמא (אלקטרוניקה) ותאמת היה לי מאד קשה במבחנים מקווה לטוב. התנאים שמה בכללי ממש ממש מעולים, בסיס סגור, אתה עם החבר'ה כל השבוע, מועדון ומסיבות כל שישי. עבודה בשטח אפילו בזמן מלחמה כמובן, תלוי מה התפקיד. בכל מקרה שווה ללכת להרצאה כזאת ואם קיבלתם מבחני מיון למסלול כלשהו בחיל המודעין לכו על זה! |
![]() |
![]() |
# 14 |
עסק רשום [?]
|
למי שרוצה עוד פרטים:
(מנהלים אני מקווה שאני לא עובר על אחד החוקים , בכול אופן זה לא פורום מתחרה או משהו) http://startupseeds.com
# 17 |
חבר וותיק
|
נשמע מעניין אבל לא שווה את הנסיעה.
חוץ מזה אני גם מתגייס חודש אחרי האירוע אז זה פחות רלבנטי אליי..... |
![]() |
![]() |
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אוקיי מה שתגיד חח אני נוסע מהצפון בשביל זה, אז תאמין לי שזה כן שווה אותה. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
עסק רשום [?]
|
מגיע
![]()
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() זה יעלה לי מינימום 70 ש"ח.... (הנסיעה). זה נשמע ממש מעניין, אבל סך הכל זה כנס תעמולה של המודיעין. XD חוץ מזה מי יודע אולי אני אתגייס לשם ממש בקרוב, אז בטח יצא לי לדעת את המידע הזה.... ד.א סטארטאפסידס לפי מה שהבנתי יושבים בחיפה. אין איזה איזה הסעה מסובסדת או משהו? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|