![]() |
# 11 | |
חסום
|
ציטוט:
הרבה לפנייך אמרו והרבה אחרייך ימשיכו לומר את המשפט הזה .. לא כולם עומדים מאחוריו .. |
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל בוא לא נעשה הכללה
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
בטח שזה מוריד רמה!
תקנה עיצוב נורמלי אם כבר אתה משקיע.. אז עד הסוף! עוד 150 -200 שקל ויהיה לך עיצוב תותח!! וגמרת עניין! כבר אתה מוציא ... אז עוד 200 שקל אני חושב שזה יהיה שווה ! |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
ככה, אתה יכול להוריד מפיירסטייל, לערוך ב PSD שינויים כרצונך,
או לרכוש ממני PSD אחד חדש, בלי קשר ל fireStyle במחיר של 230 שקלים לPSD, וכמובן שמה שאני אאעצב לך תמורת 230 שקלים יישאר ייחודי שלך. |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
למה תמיד אתם מנסים לצאת "חכמים" ?
כל אחד כאן מנסה להפיל תאיכות של הפריוקט הזה "רעיון לא טוב" "מוריד תאיכות של האתר" תפסיקו לא טוב לך אל תקנה . טוב לך ? תקנה. נגמר העניין למה ישר לתקוף בברכה , |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר מתקדם
|
סבבה יאללה לסגור עיניין כולה רציתי לראות תגובה אחת של מישהו רציני שאומר שזה מוריד רמה
ואני יורד מהעסק.. מה אני ניראה לכם דפוק שאני משקיע בהכל ואז העיצוב יהיה זה שיוריד את הרמה של הרדיו?! אין מצב... הקיצר אפשר לנעול מבחינתי העיניין סגור
# 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה הקשר שיוריד לך תרמה של הרדיו ? שחר הסביר לך יפה מאוד , אתה יכול לשנות תעיצוב למה שבא לך מה אכפת לך 15 שקל להקשיע ? ולשנות מה שבא לך אני לא מבין תאנשים פה עם מישהו אומר להם "מוריד רמה" "לא יפה" אז זהו זה קובע אתה צריך להחליט לבד זה הדעות שלך ולא של אף אחד כאן. הם סך הכל קנאים ולא יצא להם כלום מזה אני אומר לך 15 שקל ואתה מסודר תשנה את כל האתר , לשחר זה לא מעניין! ותאמין לי למה גם לי יש רדיו תרצה תכתובת תקבל בפרטי . עכשיו תעשה תהחלטות שלך. בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
עד שיש פה אחד רציני בפורום אל תדרדר אותו! הוא אומר שהוא ישקיע יותר מ-15 שקל אז אתה אומר לו למה לא להשקיע 15 שקל? מן הסתם הרושם שהוא יצור בעיצוב ייחודי יקנה לו את הרווח הגדול יותר לטווח הרחוק... Last edited by Linero; 27-11-05 at 21:49.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|