|
![]() |
# 1 |
חבר על
|
ואדים נתן עצה טובה מאוד.
יש 4 קטעי מים לא קלים בגיבוש. דרך אגב עתלית יש מצב אני רואה אותך במסלול?(אחרי הטירונות אני מאמין). או שאין לך קשר. שאלה לואדים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אני סיימתי את השירות שלי.
![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
שייטת 13? מאגניב!
![]() בכל מקרה, בהצלחה חבריקו. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
אל תסתמך על מדידה של מרחק הריצה שלך, אחת הבדיקות שנעשות בימי הגיבוש והסיירות הן אומרים לך לרוץ...לא אומרים לך בידיוק כמה...אז אתה נכנס למצב שאתה לא יודע עד מתי תרוץ...וכאן נכנס הקטע המנטלי.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מ.תיכנות
|
הבנתי.. חשבתי אולי להתחיל לרוץ על זמנים, ככה כשאני יותר נכנס לכושר אני רץ באותו זמן מרחק יותר גדול.. עדיף?
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה יכול.
עכשיו בנוגע למישהו שאמר שאי אפשר לשפר מנטליות - ברור שאפשר. מה אתה חושב שעושים בצבא? אני אישית מתאמן בעמית לכושר, האימונים שם מ-א-ו-ד קשים וככה אפשר לעבוד על מנטליות. אני ממליץ לך להצטרף לחוג כושר קרבי בסגנון הזה. בנוסף, אם אתה לא רוצה, אני ממליץ לך לעשות משימות מ-א-ו-ד קשות ולא להישבר. דוגמה: לרוץ 6 קילומטר בריצה לאחור. בהצלחה טל! ![]()
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
החשיבה היא שתבוא לשם בתור אזרח, הורסים לך את הנפש ובונים לך אותה מחדש בתור חייל. נשמע עמוק, אבל זה המצב ם:
![]() |
# 8 |
מ.תיכנות
|
כן, אבל כדי להגיע לאותו מצב של אזרח שנכנס ליחידה מסוג כזה, אתה צריך לבנות מנטליות מסוימת, אחרת תישבר..
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
יש מסע כזה שקוראים לו 40 על 4. משמע, רצים 40 קילומטר רק ארבעה אנשים על האלונקה כל הדרך, לא מתחלפים. דבר כזה מאוד קשה, אבל לפי מה שהבנתי זה לא שהם יותר מידי חזקים מאיתנו פיזית, אלה מנטלית. וזה מה שגורם להם להצליח. מבחינתם, אין משימה שהם לא יכולים לבצע.
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
לדעתי?
אל תוותר לעצמך בכלום. בא לך להישאר על הספה מול הטלויזיה ואין לך כוח להביא משהו? תקום ותביא. אתה עייף ואין לך כוח לללכת מפה, אז תלך מפה? לך מהדרך שתעייף אותך יותר. נשמע מצחיק, אבל פשוט תענה את עצמך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|