![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
... בנוסף, המשחק ממש מסובך, לא הבנתי כלום ממה שהולך שם.
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
מאוד יפה, כבר התמכרתי מה שחבל שיש אחד שכבר החליט לרמות את המערכת...
עריכה: טעות כנראה בתכנות.. בכל מקרה שרוכשים ממך משהו הכסף לא מתעדכן. לטיפולכם ![]() Last edited by Megnum; 23-09-08 at 21:44.. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
מאוד מוזר אי אפשר להירשם עם FIREFOX
"בשם המדינה ניתן להקליד אך ורק אותיות בעברית,אנגלית,מספרים ורווחים. " אין שדה בהרשמה בשם "שם המדינה" קצת מוזר הייתי אומר.. עיצוב נחמד מאוד..
# 14 |
חסום
|
אחלה אתר נרשמתי
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
אולי הרעיוניות של המשחק טובה אך הביצוע הוא מאוד גרוע. כי בסופו של דבר אתם צריכים שיהיה לגולשים נוח לשחק באתר אחרת גם פשוט יברחו וחבל, אני מאמין שהשקעתם הרבה מאמן וחשיבה במשחק.
בקשר לקידוד, זה שהוא תקני זה לא אומר ישר שהוא טוב, זה רק אומר שהוא תקני.. אבל הקידוד שלכם הוא לא תקני. רק הCSS תקני. אין בעיה להפוך את הקידוד הזה לדינאמי לחלוטין, פשוט צריך לעשות כמה שינויים בעיצוב ובקידוד יותר טוב. גם מבחינת הקידוד ותאימות מנועי חיפוש הוא על הפנים. שלא לדבר על החנות פשוטות לקידום האתר כמו למשל קבצי - robots.txt או sitemap.xml שגוגל כל כך אוהב. שורה תחתונה כמו שאמרתי למעלה הרעיוניות אולי טובה, אך מה היא שווה כשלא יהיו גולשים לשחק בה כי האתר לא נוח לשימוש.
# 17 |
חבר על
|
אז ככה,
קיבלתי מס' תלונות על קוד האימות והיום הוא יורד. אמרו לי שחלק מהצבעים בהירים מדיי,העניין יטופל עד היום. בנוגע לנוחות העיצוב, לדעתי קצת הגזמתם פה,העיצוב יחסית נוח ולא עד כדי כך מפריע לשימוש. אני כמובן לא אומר את זה מדעתי האישית בלבד אלא מדעה שקיבלתי מהרבה שחקנים במשחק. בנוגע לכך שהמשחק מסובך, המטרה במשחק היא לבנות אסטרטגיה נכונה וכך לנצח, מלבד זאת יש מדריך שקריאה קצרה שלו תעזור לך בהכל. לאדם שאמר שאם תוקפים אותו אז הכסף נגמר לו, בכל חצי שעה אתה מקבל 10,000$ כך שהכסף אף פעם לא ייגמר לך. בנוגע לבאג שלא מקבלים כסף לאחר שמישהו קונה ממך ייבדק ויתוקן עוד היום. בנוגע לרמאי שיש במשחק, בדקתי ואכן נמצא רמאי במשחק הוא יימחק עוד היום אל דאגה. יום טוב ותודה רבה על הביקורות.
קארדניה - משחק דפדפן ישראלי חדשני Last edited by Ron | CSite.co.il; 24-09-08 at 08:19.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
לא פועל לי..
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
מין הסתם רשום שהטבלה ריקה, פרצו אולי?
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר על
|
אין שום פריצה!
המערכת מאובטחת מאוד, לצערי היה באג גדול במשחק והוא יאופס (בטעות מחקתי את המסד,אבל ללא קשדר היה באג גדול בבתי הקזינו שתוקן). יתוקן שאני יחזור מבית ספר.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|