![]() |
# 11 | |
Авторитет
|
פירושה של אנרכיה זה לא "חוסר סדר", אלא "ללא מנהיגים".
![]()
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
זה ממש דפוק..
אני מקווה שזה לא יתקבל.
# 13 |
חבר מתקדם
|
וגם הכי גרוע שיכול לקרות.
שיבצר מצב שהדומיינים הסיומות יהיו כמו איפיים, הכי גרוע שזה יקרא אחרי שזה יכשל הם יעשו משהו אחר ולא דומיינים. וכבר דומיינים לא ימכרו. |
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
שמעתי על זה , נגד..:\
סתם יצור תסבוכת ובלאגן.. מה לא בסדר עכשיו ?!
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
omri.shuster
חזק... ![]() |
![]() |
![]() |
# 16 |
אחראי פורום Off-Topic
|
תאכלס, סתם מעפן.
לא יהיה ערך לשמות הבאמת טובים, כי תמיד אפשר לקנות משהו יותר טוב. יגרום לאנשים לשכוח. בקיצור, בעע. (אני גם נגד סיומת בעברית, אבל זה לא קשור).
# 17 |
חבר וותיק
|
אני דווקא בעד. היום להשיג דומיין קליט,קצר ובעל משמעות זה קשה ויקר (עוד מעט יתחיל להיות ככה גם בדומיינים ישראליים
![]() main.google search.google email.google gmail.google וכד'. בצורה הזאת גופים גם יוכלו לשלוט על הדומיינים שלהם בצורה טובה יותר ככה למשל לא יקומו דומיינים דומים מאוד לדומיין הנבחר בגלל שהסיומת שונה. לדעתי מה שICANN צריכים לעשות זה פשוט לשים מחיר גבוה ואף גבוה מאוד לסיומת הללו. ככה לא יהיו יותר מידי סיומות ולא יווצר באלגן אבל יהיה נוח הרבה יותר לגלוש באתרים גדולים ![]() |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
מעניין מאוד..
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
אני לא רואה בזה שום דבר רע,
למרות שבהתחלה יהיה קצת קשה להתרגל.... ואלה שאמרו שזה יצור סיבוכים ובלבול, אני לא לגמרי מסכים. מה יותר קל לזכור. moreHost.biz או more.host ? |
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
אני לא נגד, זאת תהיה מהפכה באינטרנט, יש עוד מה לשמוע ולדבר..אבל בכל מקרה מעניין.
מה שכן מעניין, איך זה ישפיע על שוק קידום האתרים..
"חינוך למדעי המחשב לא יכול להפוך אף אחד למתכנת מומחה יותר מאשר לימוד על מברשות וצבעים יכול להפוך מישהו לצייר מיומן." Last edited by daMn; 24-06-08 at 23:15.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|