![]() |
# 11 |
אחראי פורום
|
נצא מנקודת הנחה שאני לא מתכנת PHP...כך שאין ביסוס לדברי.
אופציות: 1. לא טוב לSEO, אבל טוב למשתמשים - ראיתי באיזה פורום ששמו מוד שנותן לאורח לקרוא X אשכולות שהם קובעים (קבעו 5) ואחרי צפיה ב5 אשכולות, הוא לא נותן לצפות באשכולות חדשים (מבקש להרשם). 2. טוב לSEO - אם תוכל לגרום לפורום לזהות את הבוט של גוגל, יאהו וכל השאר ולהחשיב אותם כרשומים וכך יוכלו לצפות בכל הפורומים. אני מכיר אותך, אתה בטוח תחשוב על משהו ![]() המשך יום נעים.
# 12 |
Winner
|
הם למישהו יש משתמש אז הסיכוי שהוא יחזור הרבה יותר גדול , האימייל שלו מצטרף לרשימת התפוצה של הפורום .
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
למי ששאל מה תתן לו ההרשמה,
אז בנוסף למה שרשם המשתמש שמעליי, הרשמה של משתמשים עשויה להביא גם פתיחת אשכולות וכתיבת הודעות והדבר יהפוך את הפורום לפעיל יותר, הקהילה תהיה גדולה ומגוונת יותר. |
![]() |
![]() |
# 14 |
אחראי פורום
|
יש, עדיין..
x-ray: יותר פעילות בפורום.. FreshServ.Net: ואוו ![]() ![]() hhaifa+Jonathan: כל מה שאמרתם נכון, אך חשוב לציין, שאנחנו לא שלחנו מיילים למשתמשים שלנו כבר הרבה מאוד מאוד זמן P= |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר על
|
2
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
זהו בול באתי לכתוב
ואתה רוצה שהם ירשמו? זה שהם ירשמו לא אומרת שהם יגיבו שאני מחפש דברים ותריך להרשם בפורום אני נרשם מגיב תודה ולא תראה אותי שם יותר=\ אבל בכל מקרה רוצה שתרשמו תשים את המוד המוסתר הפולארי אם יש לינקים או הורדות שיקראו אתה אשכול ירשמו ואז יראו את הלינק להורדה או שתעשה את ההגרלות המפגרות האלו בחרו מספר 1-10 וכו'
# 17 |
הוסטסניון
|
לעשות את ההרשמה כמה שיותר קלה, ומחולקת לשלבים.
כדי להגיב ---> אימייל, שם וסיסמא בעמוד של הנושא. כדי להכנס להגרלה על משהו במשחק ---> מילוי פרטים אישיים. כדי להכנס לפורום מדריכים מיוחדים ---> 100 הודעות ופרופיל מלא. ככה הלאה, לאט לאט לגרום למשתמשים להרשם בלי להחשיב את זה כפעולה שגורמת להיסוס. אם זה פשוט - לא חושבים אם לעשות את זה או לא. פשוט עושים. |
![]() |
![]() |
# 18 |
אחראי פורום
|
בנוגע לראשונים - כן, אפשר לעשות את זה באופן ידני.
FartBoy: אין לנו הורדות בפורום, אבל תודה רבה - הזכרת לי משהו מאוד חשוב תאי קאיש - ואוו! רעיון מצויין! אבל, א. (מקווה שזה לא נחשב פירסום מערכת מוכנה, כי זה למטרת הדגמה, ובתגובה לאשכול) הוא מסכים לתקנון, כותב שם התחברות, שם משתמש, סיסמא, ומייל. זה פשוט, לא? אבל הקטע עם ה-100 הודעות נשמע תותחי, אני אנסה ![]() |
![]() |
![]() |
# 19 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
זה לא קצר וזה לא פשוט.
זה לעבור כמה דפים - זה לעשות פעולה. יש 2-3 שדות חובה, אבל המון המון שדות בחירה שאת כולם כמובן צריכים לקרא. אם באותו עמוד, הגולש יצטרך רק למלא 2-3 פרטים, ולעבור (עם ajax או משהו) ישר לתגובה, הוא יעשה את זה והוא לא יחשוב על זה. ברגע שמישהו חושב על זה - זה עובר למצב של 50% שהוא יירשם, במקרה הטוב. אם עושים את זה מאוד מאוד פשוט - הוא לא יחשוב, הוא יעשה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|