![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
חברים תשתדלו במקום למכור לגולשים ששואלים שאלות.. לעזור.. אנחנו לא בפורום שאתם מציעים את השירותים שלכם או כדרך אגב "בוא לפרטי אני אעזור לך"... ממש לא בא לי להוסיף חוק חדש ולהקשות את החוקים יותר ממה שהם... אז בואו נתנהג כבוגרים..
לשאלתך, לא מומלץ שתמהר בפיתחת חברת אחסון בצורה כה פזיזה במיוחד שרמת הידע שלך הוא נמוך.. כי בסוף כמו שעולים מהר יורדים מהר... תקרא פה מה בעלי אחסונים אחרים רושמים.. אילו עידכונים הם מביאים. תסקור את השוק של החברות.. תבין באמת על מה אתה הולך.. מה ההוצאות מול ההכנסות.. ובקיצור "סקר שוק" לאחר מכן... תלמד קצת את נושא הלינוקס והשרתים ותבין איפה מאחסנים מה העלויות.. והדבר הסופי -> בדוק אם באמת שווה לך להיכנס אם כמות החברות שיש היום בשוק ואם באמת מישהו יסתכל לכיוון שלך בגלל הכמות הרבה.. במידה ומצאת את הכל חיובי.. אתה יכול להתחיל בלהקים חברת אחסון... אני לא אגיד לך כמו כולם "ריסיילר" כי אתה יכול להתחיל גם משרת אם יש לך את האמצעים.. אבל בהחלט יש שיקולים שמתאימים ל"ריסיילר" ויש שיקולים שמתאימים ל"שרת"... אתה תעשה את השיקולים הבלעדיים שלך והכי חשוב אל תסתמך על אף אחד מה שאומר לך.. אם לדוגמה לי היה מתאים בזמנו "ריסיילר" לא בטוח שלך היום יספיק ריסיילר.... בהצלחה!
# 12 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
תודה אחי אתה "אחראי" על הכיפק D: טוב אז ביררתי יותר לעומק והחלטתי להשכיר Vps שאפשר ליפתוח 4 סרברים... ויש לי כמה שאלות: 1. כמה שחקנים אני יכול ומולץ ליפתוח על כל סרבר כדי שלא יהיו לאגים? 2. לגבי ה adminmod מישהו יכול להביא לי מדריך התקנה? 3. "אמצאי תשלום" איך מיתנהל כל התשלום באיזה דרכים ומה אני צריך לעשות? תודה רבה לכולם ![]() |
|
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
1. תלוי בשרת, מהירות, סוג שרת המשחק ומה הפס רוחב.
2. googleit 3. איך שבא לך כל עוד אתה יכול להנפיק קבלה. בהצלחה הנושא מוצא ונעול.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|