![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
DAVID2255
תוך כמה זמן הגיע לך הכרטיס דיירקט? ואתה באת לסניף בשביל לקבל אותו? נ.ב שפותחים חשבון מקבלים כל מיני מתנות קיבלת? וקיבלת כל מיני מסמכים על החשבון כגון מספר חשבון וכל מיני חומר לקריאה? |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר על
|
אז ככה
אתה חותם על חוברת ענקית (אל תפחד חחח זה עובר צ'יק צ'אק), אני פתחתי חשבון ביום שני, והלכתי להביא את הכרטיס ביום חמישי (ביום שהוא הגיע), קיבלתי תיק טיולים כזה מתנה, וכן, באתי לסניף, אבל לבד, צריך רק תעודת זהות של ההורה שבא איתך לפתוח את החשבון... ואתה מקבל מין קלסר מקרטון של הבנק ויש לך שם כרטיס כמו מין כרטיס ביקור כזה, עם הפרטי חשבון שלך, ויש לך את החוברת שחתמת עליה. בהצלחה.
# 13 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שניה אני לא מבין למה אני צריך את אחד ההורים שלי?
אני בן 16 |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חסום
|
אן יש לך הכנסה אם אתה עובד במשהו לך תיפתח חשבון צעיר.
|
![]() |
![]() |
# 16 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כשפותחים חשבון צעיר יש צורך להציג עוד משהו חוץ מתעודת זהות?
כנל לכרטיס דקיירט? |
![]() |
![]() |
# 17 |
אחראי פורום Off-Topic
|
לא צריך להציג כלום חוץ מתעודת זהות.
ד"א: מה זה כרטיס דיירקט? שאפשר רק למשוך מכספומט?
# 18 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ישראכרט דיירקט כרטיס לחיוב מיידי בחשבון הבנק (אינו כרטיס אשראי). מאפשר רכישת מוצרים ושירותים בתשלום אחד בבתי עסק שלהם מכשירים הקוראים פס מגנטי (P.O.S). * סכום הרכישה המרבי באמצעות הכרטיס מוגבל (הסכום מתעדכן מעת לעת). * לא ניתן לבצע באמצעות הכרטיס עסקאות בקרדיט. * לא ניתן לבצע באמצעות הכרטיס עסקאות בתשלומים. " (http://www.isracard.co.il/in_card.as...odid=14&from=0) |
|
![]() |
![]() |
# 19 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
דיירקט זה כרטיס ישראכרט לצעירים
DanielS : ענית לפני בדיוק ב-10 שניות. Last edited by d-forum; 17-11-07 at 19:21.. |
![]() |
![]() |
# 20 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תלך עם ההורים שלך
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |