![]() |
# 12 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
חברה באמת מי שלא מעוניין שלא יגיב חבל הרסתם לי את כל האשכול עם כל השטויות האלה
איזה 10 שנים ואיזה נעליים לא בא לך אל תגיב ביכלל ומי שאומר שזה מתלבש על העינית זה סתם שטויות העינית הזאת באה במקום העינית הישנה ההרכבה פשוטה צריך מקדחה וזהוא מי שמעוניין לרכוש את המוצר שיצור איתי קשר שלא יתייחס לכל התגובות פה אני יסביר לו מה איך עושים את זה זה ממש פטוש מאוד מנהלים נראה לי תמחקו פה כל את התגובות הסתמיות האלה אני לא ביקשתי ביקורת על המוצר אני מעוניין למכור אותו למי שרוצה לעשות כסף |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
כמה דברים
ראשית הפורום פה לא נראה לי כל כך מתאים לכך עקב השוק שצופה בו שהוא ממוצע גיל של 20 ואף יותר נמוך. בתור רציניות הייתי מצפה ממך לרשום אם אתה מספק קבלות או לא שנית, איזה דגם המוצר כדי שנוכל לקרוא עליו יותר פרטים הייתי חושב שפרסום של טלפון והחברה שלך אם יש בכלל היה מראה יותר רציניות בנוסף לכךלדעתי המחיר שנתת הוא ממש מופקע לעינית, ולפי דעתי אתה פשוט קונה מספק אחר ובעצם אתה מתווך אך זאת זכותך המלאה וזה נקרא עסקים, אם כי בגלל זה לא סיפקת את כל המידע הדרוש כדי שאנשים לא יוכלו לחקור. במידה ואתה הספק ואתה מאמין במוצר וחושב שהוא באמת המצאה גאונית הייתי מציע לך לא לנסות למכור את זה בפורום הפונה לקהל יעד בגילאי 10-25 אלא הייתי ממליץ לך לשווק את זה לאחת מיצרניות הדלתות. אני חוזר ומדגיש שוב, אם אתה מאמין במוצר, אם אתה הספק שלו, תחבור ליצרניות הדלתות, תמכור ביותר זול וכמויות הרבה גדולות. מוצר כזה הוא מוצר הדגמה שלדעתי קשה לקנות בלי לראות. להלן החברות שאני ממליץ לך לבדוק עמם: שריונית חסם, רב בריח ועוד יצרניות דלתות, תחפש בגוגל שיהיה בהצלחה...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|