![]() |
# 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כמה אתה דורש עליו ?
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר בקהילה
|
# 14 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר בקהילה
|
לכל אלה שאמר שהעיצוב מועתק מגולד הוסט,
דבר ראשון עם זה יצא דומה לשל גולד הוסטס אז זה לא היה בכוונה דבר שני שיניתי את החלק העליון כי אני לא ירצה שעם לקוח שלי באמת יקנה אותו הוא יגלה שהוא מועתק אז שניתי אותו : ) וגם יצא לפי דעתי יותר יפה לעיצוב **עם אחד המנהלים יוכל להחליף בין העיצוב הזה לקודם בעצמו ( כי אני לא מצליח לערוך )**
# 16 |
הוסטסניון
|
באמת יצא יפה יותר,אהבתי
![]() |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר בקהילה
|
יפה......ממש אהבתי הכול,פשוט ויפה
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד
צבעים טובים |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
חחחחחח...איזה מצחיקים אתם...כאילו מה הוא ראה אתר של גולד הוסט... הסתכל על הקטע הזה שאתם אומרים שמועתק והעתיק...נו באמת...חחחחחח אם הוא עשה את זה צריך לצחוק עליו על שזה שהוא העתיק את החלק הזה..ולא משהו יותר טוב..אתם ממש ממש מצחיקים אותי...
זה שזה אותו מבנה זה לא אומר שזה מועתק...יש מיליון ואפילו יותר אתרים שהם באותו מבנה אז מה? כולם העתיקו מכולם? אז בואו אני יגלה לכם שחצי מאתרי חברות אחסון פה יש להם אתרים מועתקים..כי הם באותו מבנה... נו באמת תהיו קצת הגיוניים... וכמה מילים למעצב...שמח ששינית את זה באמת יצא יותר יפה באופציה השניה.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|