|
![]() |
# 1 | ||
חבר מתקדם
|
אם אני זוכר נכון, החטא של אדם וחווה גרם לנו לצאת מהמעגל הפנימי ביותר, הקרוב ביותר לא-לוקים - הנמשל של גן העדן בתורה, ועלינו לתקן את העולם באמצעות קיום מצוות ומעשים טובים ע"מ לחזור למעגל הפנימי.
אנחנו לא בימי הביניים... מזמן גילינו שכדוה"א הוא זה שזז ולא השמש XD. ציטוט:
ציטוט:
ואח"כ אומר לא לדבר על עליו?
אי מייל + מסן: pizilber@gmail.com Last edited by Source; 23-08-07 at 12:16.. |
||
![]() |
![]() |
# 2 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני חושב שפשוט אפשר לדבר על איך אפשר לתקן את העולם, עזבו כרגע את החלק הדתי כי גם המאמינים וגם הלא מאמינים מודעים לזה שצריך לתקן את העולם.
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
זה לא דיון על ה'.
זה דיון על דרך חשיבה של אנשים. יש אנשים שכשהם לא מבינים משהו או רואים משהו כביוכול נס אז הם מדביקים לזה תבית "ה'" עשה את זה. אם כולנו היינו בדרך החשיבה הזו - בחיים אז לא היינו מגלים דברים רבים! לא היינו מתעמקים בשאלות ובמקום זה היינו אומרים ה' וזהו.
# 5 |
הנהלת המערכת.
|
האשכול הזה על תנאי, אם זה יהפוך להיות ויכוח על דת, הוא ינעל...מי שיעשה פה בלאגן, יושעה לשבועיים לא פחות. ראו הוזהרתם.
# 6 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אתם לא רוצים שזה יהיה דיון על דת אבל מראש נושא הדיון הוא על דת - עצם זה ששואלים איך מתקנים את העולם בהנחה שאלוהים הוא זה שגרם לעולם להיראות כמו שהוא נראה זה כבר קו מנחה..
לדעתי לאשכול הזה אין כיוון אחר מאשר לדת וכדאי לנעול כמה שיותר מהר. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
תקן את עצמך קודם כל,ושים לב מתי שאתה מעיר לאנשים לא לעשות את זה בכעס
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
meshuga, אני מניח שיש לך משו נגד אלוהים? למה ישר לנעול, אני רוצה לקבל כמה דעות,
עוד לא הגענו לריב, למה לדבר שטיות?! |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
בשבילי מה שאתה אומר זה שטויות, להגיד אלוהים גורם לירח לזוז...זה שטויות... לפתוח דיון פוליטי/דתי בהוסטס, זה שטויות.. רוצה לדבר על "לתקן את העולם" בכך שכל אחד יעשה מעשה טוב, שכל אחד לא יזהם? בסדר גמור, אבל אל תכניס את אלוהים לדיון, כי ברגע שאתה מכניס אותו, הוא הופך להיות דיון דתי...שכן גורם ריבים, עובדה..אני-אתה. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|