|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מזה משנה
לכו לאיפה שיותר זול לכם.... תהנו ממה שיש שם. ואת השאר תורידו מהאינטרנט ![]() למרות שאני ב HOT חח
# 2 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ת'יודע אני לא משלם כדי להוריד מהאינטרנט .. אני רוצה לראות בטלויזיה כי יותר כיף ונוח. ![]()
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
אני מעדיף את יס
גם בגלל הסרטים והסדרות וגם בגלל שאני שונא את הוט הם עשו לנו סיפור שרצינו להתנתק ואמרנו שאנחנו רוצים שינתקו והם אמרו שינתקו ואחרי כמה זמן ראינו שהם עדיין מחייבים אותנו
# 4 |
חבר חדש
|
כנ"ל
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
Yes ברור, ולכל אלה שלא יכולים שנייה בלי הVOD
לyes יהיה גם בעתיד הקרוב, לי כבר יש P: אבא שלי סמנכל שירות לקוחות ביס P: אז נתתי לכם טעימה מהעתיד.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
נו אז מה שאמרת פה זה שYES הופכים להיות כמו HOT ולפני שתשים לב גם הם יבקשו כסף על כל דבר קטן ויוציאו את כל הסרטים הטובים מהערוצים לVOD
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
בHOT אני יודע ששמים 4 פעמים אותו סרט ביומיים זה ממש דפוק
דבר שני אצלי ה VOD לא עובד אבל מה שכן אני יכול לשלם עליו כסף זה עובד.. כל פעם שאני נכנס לתוכן כותב לנתק את הממיר ל 2 דקות וכמה שלא מנתקים זה לא עוזר פשוט ביזיון מה שטוב בהוט באמת זה ערוץ AXN שאין ביס וגם ערוץ ביפ כבר חצי שנה מדברים על זה לא חידשת חח..
# 8 |
נשמה של הפורום
|
אם היה AXN ביס, לדעתי זה היה מושלם. למרות שגם בלי הערוץ הזה, ידה של יס על העליונה מבחינתי - אם זה בכל הנוגע לתוכן, מהירות ושירות.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
יש לי הוט וכמו כולם גם אצלי הvod מלא תקלות.
אני אישית לא ממש מתענין בסדרות של AXN והאמת שבמקרה שלי - אני לא יכול בלי ביפ ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|