|
![]() |
# 1 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הייתה אומר לו פשוט בפרטי שיש לו טוריאן אולי זה תקלה באמת הוא לא יעשה דבר כזה לא צריך לקלקל לאנשים :\ |
|
![]() |
# 2 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
Last edited by KilleR; 30-06-07 at 14:35.. |
|
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
מעניין אותי לדעת למה היה שם ווירוס בכלל?
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
בקשר לווירוס הזה.. פתחתי אשכול עליו לא מזמן בפורום תיכנות,
(http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=48231) זה מין ווירוס שנימצא על מחשב כולשהו ופשוט ברגע שאותו מחשב נגוע נכנס לאתר כולשהו (לא משנה איזה) הוא מזריק שורת קוד מסויימת.. אני לא מצאתי לזה פיתרון ולכן פניתי לפורום לקבלת עזרה... וכולם טענו שזה רק על המחשב שלי =\ בכול מקרה.. לא אשמתו , וזה יחזור כול הזמן... Last edited by snirk; 30-06-07 at 19:13.. |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
חחחח גיא חצי מהתגובות פה שלך שמתי לב בקשר לשניר גם לנו בחברת סייל סרב היית את הבעיה הזאת ועשינו כל מה שביכולתנו לתן את הבאג! בקשר לנושא הכללי אני לא יכל להמליץ לך עלינו כמובן! אני יכל להמליץ לך על גולד הוסט אנשים אמינים שרתים חזקים וויטסקרין שרתים לא התנסתי אנשים אמינים! מכיר את שני הבעלים החברות באופן אישי! Last edited by oR Cohen; 30-06-07 at 19:22.. |
|
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
לפי מה שהבנתי ווייטסקרין רציניים מאוד, קילר אחד האנשים הטובים. ד.א- פותח הדיון, שלוש חברות. Last edited by OmerN; 30-06-07 at 16:06.. |
|
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה אנשים יעשו בישביל להרוס לאנשים אחרים... אם אתה לא מכיר אל תגיב אף אחד לא שאל אותך אם אתה מכיר או לא המשך יום נעים! |
|
![]() |
# 10 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה זה השטויות האלו, שמישהו מגיב:"כן אני מכיר אותו בן-אדם זהב". מאיפה מכיר אותו? מהאינטרנט? נו באמת.. מי שבאמת צריך לתת ביקורות זה מי שהתנסה באיכסון או בכול דבר אחר שהחברות שהוצגו למעלה מכרו לאותו בן-אדם. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|